MENU

Måned

Job: DBU Fyn søger projektleder til Bevæg Dig For Livet

Til en fuldtidsstilling søger vi en projektleder med interesse for fodbold og foreningsliv. Ansættelse pr. 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Læs nyheden

Trænercamp er første skridt på vejen

I Storvorde samles der hvert år i sommerferien fodboldinteresserede unge til nørderi af spillets facetter. På trænercampen kan man komme hjem med en B1 og en socialt netværk i kufferten.

Læs nyheden

Unge dommere uddannet i Storvorde

20 unge mellem 15 og 20 år har i denne uge været på dommercamp i Storvorde ved Aalborg. De kommer for at tage dommerkort med andre på deres egen alder, der har den samme interesse for fodbolden.

Læs nyheden

U80-fodbold er et hit i Viborg

Benskinner fra 1960’erne og snak om folkepensionen i omklædningsrummet. Vi har været til U80-fodbold i Løgstrup nord for Viborg.

Læs nyheden

Dommervagt klar ved akutte afbud

DBU Jylland har dommervagt i de weekender, hvor der bliver spillet mest udendørs fodbold. Dommervagten tager sig af akutte afbud og sidder klar ved telefonen fredag, lørdag og søndag.

Læs nyheden

HFK har over 100 dommere på samvittigheden

Siden 2008 har Haderslev Fodboldklub haft 135 dommeraspiranter på grundkursus i klubbens lokaler. ”Det er for det fælles bedste”, lyder det fra Leif Petersen, der er manden bag.

Læs nyheden

Log ind