Stævnekrydderi til børnenes fodboldefterår

Frederikshavn, Grenaa og Viborg er stoppestederne på Jyske 3-bold storstævnernes efterårsturné, som starter sidst i august. Giv dit børnehold (U6-U12) en unik fodboldoplevelse med intens spil på bande-baner, masser af aktiviteter udenfor banen og flotte medaljer. Helt gratis.

Flere tusinde børnespillere har deltaget i årets første fire Jyske 3-bold storstævner rundt omkring i Jylland og der er ingen tvivl: Sjov, spænding og masser af tempo både på og udenfor banerne er ingredienserne til en fantastisk fodboldoplevelse. Masser af fællesskab, fodbold og sjove aktiviteter fulgt op af medaljer til alle - og så er det helt gratis!

Masser af gratis aktiviteter for alle

Og så er det jo ikke kun for 3-mands børneholdene - også forældre, søskende og alle andre interesserede fylder godt op til et Jyske 3-bold storstævne, som i høj grad også består af aktiviteter uden for banen.

Konkurrencer, hoppeborg, gratis kaffe og meget, meget andet bydes der på ved de populære stævner. Spørg f.eks. efter en konkurrencekupon i Kaffebaren, hvis du kunne tænke dig at vinde et Jyske 3-bold mål til baghaven.

Tilmeld dit hold til et gratis stævne nær dig

Alle fodboldglade børn i årgangene 2006-2012 kan deltage i det store fodboldtivoli - også kaldet Jyske 3-bold Storstævner! Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne - klik blot på linket nedenfor.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Det er helt gratis at deltage - se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i efteråret 2017:
Dato: Arrangørklub:
27. august
Bangsbo Freja
2. september Grenaa IF
10. september
Viborg Nørremarken
Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter og konkurrencer også uden for fodboldbanerne - og det er helt gratis! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.



Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det vil sige fra fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2006 og 2007.



 


  

Log ind