Jysk Fodbold: Nye hold er ikke bare en modedille

Nye klubber dukker frem i landskabet med uformindsket styrke. Flere af dem med store armbevægelser. DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, har kigget nærmere på de nye spillere på banen.


Jysk Fodbold er ude med et helt nyt nummer. Hent det gratis i App Store eller Google Play.


Der kan være mange årsager til at starte et nyt fodboldhold:

Serie 5-mandskabet fra FC Glesborg hygger sig med en masse lir, Nordens Paris FC vil hurtigt op i rækkerne og klubben med det mundrette navn ”FodboldHoldet Herning” sørger for altid at vinde i klubhuset.

Vi har besøgt en stribe af de nystartede fodboldhold til den nye udgave af fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, som netop er gået i luften. Du finder magasinet her, og det er naturligvis 100 procent gratis.

Ny klub vinder i klubhuset

FodboldHoldet Herning startede op for 2,5 år siden og mønstrer ikke færre end fire seniorhold. Det er et klokkeklart koncept, folkene bag klubben kører efter. Det sociale vægter nemlig højere end det sportslige.

Konceptet virker, og spillerne er valfartet til klubben i dens korte levetid. Bag klubben står blandt andre Christian Grønbech.

- Det vigtigste i klubben er det sociale. Det står i vores vedtægter, og det var derfor, vi startede klubben op, siger han.

Mød Christian Grønbech og de andre gutter i en reportage i klubhuset.

Serie 2-kamp med 425 tilskuere

Når de to serieklubber Alhedens IF og KK07 tørner sammen, så er det med at komme i god tid. Der er nemlig kø til billetlugen til lokalopgøret i det midtjyske.

Vi var med til lokalbrag i Serie 2 mellem de to klubber. Trods et voldsomt skybrud troppede hele 425 tilskuere fra lokalsamfundet op til kampen.

Formanden i Alhedens IF, Anders Bertel, glæder sig over den flotte opbakning.

- Det imponerer mig virkelig, at så mange kommer for at se et lokalopgør i Serie 2, når vejret er fuldstændig imod os. Det havde vi ikke turdet håbe på, siger han.

Kom med til et ægte lokalderby i silende regn.

Masser af godt indhold

Foruden temaet om de nystartede klubber og vandkampen i Midtjylland, så er magasinet spækket med indhold, der er direkte målrettet trænere og ledere i de jyske breddeklubber. Det er blandt andet nyhedsstof, træningsøvelser, klubhistorier, klubtilbud og meget andet.

Læs magasinet her.

Log ind