Nyheder

29 forslag klar til delegeretmødet

DBU Jyllands delegeretmøde den 5. januar 2019 er afgørelsens time for de forslag, der i første omgang blev behandlet på regionernes årsmøder i november. I alt 29 forslag skal til endelig afstemning i Herning.

Læs nyheden

Region 1 sætter fokus på ”betweeners”

DBU Jylland Region 1 holder temaaften om de 10 til 14-årige den 30. januar 2019 i Nørresundby. Få inspiration til hvordan spillerne fastholdes i overgangen fra børne- til ungdomsfodbold.

Læs nyheden
DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

Af: Sarah Hoffmann, DBU Fyn

I alt otte projekter har i denne omgang fået støtte fra DBU’s Udviklingspulje. Et af de projekter er et idékatalog med forslag til indretning af pige- og kvindeomklædningsrum.

Læs nyheden

Trænerseminar i Vrå: Her er programmet

DBU Jylland kan nu offentliggøre alle navne, der er på plakaten i Vrå. Få inspiration af Glen Riddersholm, lær at bruge indkastet som offensivt våben af Liverpool FC's indkasttræner og få tips til at træne 1 mod 1-situationer.

Læs nyheden

Peter Møller gæster nytårskuren

Fredag den 4. januar 2019 byder DBU Jylland på nytårskur med gule ærter og gæstetaler Peter Møller på menuen - dagen før delegeretmødet i Herning. Få svar på dine spørgsmål - tilmeld dig allerede nu.

Læs nyheden

Jyske fodboldhold gider ikke 0-0-kampe

Hvis man godt kan lide at se mål, så kan man sagtens tage ud til en af kampene i DBU Jyllands centrale rækker. Her sker det nemlig kun sjældent, at der ikke bliver scoret.

Læs nyheden

Fyld viden på i vinterpausen

Ungdoms- og seniortrænere har rig mulighed for at dygtiggøre sig i løbet af januar og februar. DBU Jylland afholder seminarer i Vrå, Vildbjerg, Esbjerg og Tilst med inspiration fra masser af trænerprofiler.

Læs nyheden

Indkaldelse til delegeretmødet 2019

Lørdag den 5. januar slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til 2019-udgaven af DBU Jyllands delegeretmøde. Repræsentanter fra de jyske fodboldklubber kan tilmelde sig til og med den 2. januar.

Læs nyheden

Få træningskampe i benene før sæsonstart

DBU Jyllands regionskontorer tilbyder 11-mands træningsturnering til alle serie- og ligahold. Bliv klar til sæsonstart, vi klarer alt det praktiske for holdene. Tilmeldingen er åben nu og tilmeldingsfristen er 20. januar.

Læs nyheden

DBU Jylland kiggede 50 kampe efter i sømmene i 2018

DBU Jyllands særlige observatørkorps rykkede ud til potentielle problemkampe i Aarhus-området 50 gange i det forgangne år. – Jeg er overbevist om, at det har en præventiv virkning, lyder det fra korpsets koordinator.

Læs nyheden

Log ind