MENU

Måned

Tilmeldingsfrist for DBU Pokalen

På tirsdag er det sidste mulighed for at melde hold til DBU Pokalen. Turneringen er garanti for underholdende kampe for klubbens bedste herreseniorhold.

Læs nyheden

Sæsonstart 2016: Nu sparkes foråret i gang

På lørdag fløjtes der op til forårets første turneringskamp i DBU Jylland, når AaB’s U15 Elite-drengespillere tager imod Silkeborg IF.

Læs nyheden

Video: Knald på til futsal-finalestævne

Der var høj intensitet og spænding til det sidste, da Idrætscenter Vendsyssel i weekenden lagde gulv til det første Jyske/Fynske mesterskab i futsal for både drenge og piger i U17. Se videoreportage fra stævnet herunder.

Læs nyheden

Se FIFA-dommer vurdere vrede udbrud

Hvor går grænsen for, hvad man kan tillade sig indenfor kridtstregerne? Det har vi bedt Danmarks bedste fodbolddommer, Jakob Kehlet, vurdere.

Læs nyheden

Hold øje med offentliggørelsen af puljerne

En lang række puljer og kampprogrammer i DBU Jyllands centrale turneringer er ved at være på plads, og offentliggørelsen er lige på trapperne. Se de vigtigste datoer her.

Læs nyheden

Stort fokus på dommerrekruttering bærer frugt

I de kommende weekender afholder DBU Jylland dommergrundkursus i Tilst. Med et fuldt booket hold på 31 deltagere synes den ekstraordinære indsats, der er gjort for at tiltrække nye dommere, at give pote.

Læs nyheden

Behold de unge - få tips på roadshow

Få tips til fastholdelse af de unge fodboldspillere. DBU Jyllands roadshow starter i Horsens mandag den 7. marts - tilmeld dig senest fredag.

Læs nyheden

Log ind