MENU

Måned

Sådan bliver boldbesiddelse til angrebsspil

Bliv dygtigere til at træne offensive omstillinger som en videreudvikling af den traditionelle fokus på boldbesiddelse. Tre seminarer i april og maj giver dig redskaber til at træne dit ungdomshold målrettet.

Læs nyheden

Få en guide til at fastholde ungdomsspillere

Ungdomsforsker Søren Østergaard og U19-årgangsansvarlig fra FC Horsens, Maria Malmstrøm, gav deres bud på at fastholde ungdomsspillere i fodboldklubben mandag den 7. marts i Horsens. Flere roadshows med samme emne i starten af april - tilmeld dig nu.

Læs nyheden

Ny DS-struktur kan sende flere hold under stregen

Efter sommerferien bliver der skåret i antallet af hold i Danmarksserien. Det kan have betydning for dit seriehold.

Læs nyheden

Få fodboldhistorier på en ny måde

DBU Jyllands gratis fodboldmagasin, Jysk Fodbold, udkommer nu, så det også er muligt at læse indholdet direkte på din computer.

Læs nyheden

Puljer klar til 2368 hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 8- og 11-mandsturneringer se forårets puljer og kampprogrammer her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Koordinator til DBU Jylland Udvikling

Kan du arbejde selvstændigt, men også fungere som holdspiller? Kan du styre projekter? Og er du en positiv og serviceminded person? Så er du måske den koordinator, som vi søger til DBU Jylland Udvikling. Ansøgningsfristen er den 29. marts 2016.

Læs nyheden

Få din C-licens på tre weekender

DBU Jylland giver dig igen mulighed for at blive C-licenstræner på kun tre weekender i 2016. Se hvordan her.

Læs nyheden

Ekspert: Sådan skal du varme op

En af Danmarks største kapaciteter inden for fysisk træning, giver her karakter til en række kendte opvarmningsspil. Se også hans konkrete bud på en optimal opvarmning inden en kamp.

Læs nyheden

Fodboldudstyr booster selvtilliden

E-magasinet, Jysk Fodbold, er nu ude med et nyt nummer, og det er med et stort tema om udstyr til både spillere og trænere. Husk du henter magasinet gratis i App Store eller Google Play. Som noget nyt kan du også læse hele magasinet direkte her på hjemmesiden.

Læs nyheden

Her er alle JM-vinderne

Samtlige vindere af DBU Jyllands indendørs mesterskabsturneringer 2015/2016 er nu fundet. Se alle Jyske og Jyske/Fynske mestre i indefodbold og futsal her.

Læs nyheden

Log ind