Tilmeldingsfrist for DBU Pokalen

På tirsdag er det sidste mulighed for at melde hold til DBU Pokalen. Turneringen er garanti for underholdende kampe for klubbens bedste herreseniorhold.


Hvis I skal med til det års udgave af DBU Pokalen, så er tirsdag den 8. marts sidste chance for at melde sig til pokalturneringen.


DBU Pokalen er den korteste vej til at spille europæisk fodbold, siger man. Dog kan vejen kan virke meget, meget lang for håbefulde, jyske seriehold.

Pokalturneringen er nu også mere end overambitiøse målsætninger om topfodbold; det er intense knald-eller-fald-kampe mod hold fra andre rækker, det er en god kamptræning og så er det sjovt at se, hvor langt man kan komme.

På tirsdag den 8. marts er det sidste mulighed for at melde sit øverst rangerende herreseniorhold til dette års udgave af DBU Pokalen.

Kampe ligger om tirsdagen

Første runde af DBU Pokalen bliver afviklet tirsdag den 12. april med deltagelse af de lavest rangerende hold. Herfra er der en ny runde hver tirsdag, hvor de gradvist bedre rangerende hold efterhånden indtræder i turneringen.

Her kan du se, hvilke hold der allerede er meldt til dette års pokalturnering. Der er i skrivende stund 239 jyske hold meldt til i DBU Pokalen.

Hvis ikke I allerede har meldt jeres hold til turneringen, så kan I gøre det via Kluboffice eller mail til Jeanette Wulff Højgaard.

Log ind