Måned

DBU Jyllands formand fik genvalg

Der var genvalg til DBU Jyllands formand, Bent Clausen, på delegeretmødet i Herning. Et bestyrelsesmedlem og tre appeludvalgsmedlemmer blev også siddende på taburetten.

Læs nyheden

Sådan gik det forslagene

3 forslag bortfaldt, 1 blev trukket og 12 blev vedtaget, da 350 jyske fodboldledere lørdag var samlet til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Her kan du se, hvordan det gik samtlige forslag samt konsekvenserne.

Læs nyheden

Fuld opbakning til nye spilleformer

En enstemmig forsamling af klubledere stemte lørdag for en omfattende ændring af spilleformerne for børne- og ungdomsfodbold.

Læs nyheden

Hæder til to nordjyske klubber

Både Fortuna Hjørring og Bangsbo Freja blev hædret på DBU Jyllands delegeretmøde. Fortuna Hjørring modtog Uddannelsesprisen, mens Bangsbo Freja blev tildelt FAXE KONDI-prisen for sit gode ungdomsarbejde.

Læs nyheden

Foreningsidræt i trit med fremtiden

Foreningsidræt er moderne. Det udvikler sig hele tiden, og det er et tilbud, der efterspørges mere end nogensinde, understregede DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i sin beretning på lørdagens delegeretmøde i Herning.

Læs nyheden

Jyske ildsjæle hædret med legater

Gerner Elholm Jensen fra Kvissel/Ravnshøj Idrætsforening blev hædret med DBU Jyllands Rejselegat, mens Jan Wind fra Nord-Als Boldklub modtog Ungdomslederlegatet.

Læs nyheden

Breddefodbold for 64 millioner kroner

Kasserer Hans Mogensen kunne på lørdagens delegeretmøde i Herning Kongrescenter fremvise et regnskab, som viser et særdeles højt aktivitetsniveau i jysk fodbold.

Læs nyheden

Sandhedens time for nye spilleformer

På DBU Jyllands delegeretmøde på lørdag i Herning vil det blive endeligt afgjort, om spilleformerne for de yngste fodboldspillere i Jylland ændres. I alt 346 fodboldfolk fra 129 klubber er tilmeldt.

Læs nyheden

Højdepunkter i jysk fodbold 2013

Som optakt til DBU Jyllands årlige delegeretmøde den 11. januar kan du nu smugkigge i DBU Jyllands årshæfte for 2013, som sætter fokus på årets gang i jysk fodbold.

Læs nyheden

Log ind