MENU

Måned

Serie 6-spillerne vil helst vinde

Hvis man har en forventning om, at Serie 6-spillerne er overvægtige, dovne og udelukkende spiller fodbold for at få en kold øl i omklædningsrummet efterfølgende, så er man helt galt afmarcheret. Det viser en stor undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Lukket torsdag og fredag

DBU Jyllands administrationskontorer holder lukket både Kr. Himmelfartsdag og fredag den 30. maj, men Dommervagten er åben allerede fra onsdag eftermiddag.

Læs nyheden

Sidste frist for ansøgningsrækker

Tirsdag den 27. maj er sidste frist for at ansøge om at få et hold med i DBU Jyllands øverste rækker i U19 Drenge, U17 Drenge og U19 Piger.

Læs nyheden

Få ny inspiration i sommervarmen

På DBU Jyllands sommerseminar sidst i juni kan du få inspiration til træning af spillestile. Seminaret henvender sig primært til U15-trænere og trænere af ældre årgange, samt seniortrænere.

Læs nyheden

Disse spillere må du bruge i sæsonfinale

Der gælder nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere i sæsonafslutningen. Se dem her.

Læs nyheden

U14 Drenge afsluttede pokaluge

Se billeder fra gåsdagens finale i Faxe Kondi Ungdomspokalen i U14 Drenge. Kampen var den sidste af ugens mange finaler.

Læs nyheden

Vildt sejrsråb gav NUBI førsteplads

Det er hårdt for stemmebåndet, når NUBI vinder fodboldkampe. Det kan du se og høre i denne video. Sejrsråbet sikrede nordjyderne en unik præmie.

Læs nyheden

Fuld tryk på pokal-kedlerne

Det er finaletid i FAXE KONDI Ungdomspokalen, hvor otte vindere bliver fundet i denne uge, mens en enkelt må vente til næste uge. Indtil videre har IF Lyseng, Silkeborg IF og Herning Fremad hjemført hver deres pokal.

Læs nyheden

Tre topangribere er blevet serietrænere

Chris Hermansen, Christian ”Speedy” Olsen og Klaus Kærgård har alle scoret stribevis af superligakasser. Nu står de i spidsen for hvert deres seriehold. Se holdene her.

Læs nyheden

Nu kan du tilmelde hold til efteråret

Frem til 10. juni er der åbent for nytilmelding af hold i DBU Jyllands turneringer. Både 11:11, 8:8, 5:5 og Jyske 3-bold. Tilmeld klubbens hold via KlubOffice.

Læs nyheden

Log ind