MENU

Vildt sejrsråb gav NUBI førsteplads

Det er hårdt for stemmebåndet, når NUBI vinder fodboldkampe. Det kan du se og høre i denne video. Sejrsråbet sikrede nordjyderne en unik præmie.- Er der noget med, at vi har vundet i dag, drenge?

Sådan indleder anføreren fra Serie 1-hodet i NUBI lidt forsagt, hvad der kort efter udvikler sig til et sandt festfyrværkeri af et sejrsråb.

De glade NUBI-drenges sejrsråb er foreviget i en video, som har været med i en Facebook-konkurrence på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold, som kort fortalt gik ud på, at man skulle filme sit kampråb eller sin sejrssang.

Og førstepræmien var ganske unik: muligheden for at få en kamp filmet og kommenteret af den kendte TV-kommentator Jimmy Bøjgaard.

Tæt kamp om førstepræmien

I tæt kamp med en række andre fantastiske bidrag løb NUBI’s opfindsomme og indlevende bidrag med et mulehår.

Nordjyderne vil nu blive kontaktet med henblik på at få filmen en kamp, som efterfølgende bliver klippet sammen til et længere sammendrag, akkompagneret af Jimmy Bøjgaard. Klippet vil du kunne se her på dbujylland.dk.

Andre sjove bidrag

NUBI’s bidrag var ét blandt mange gode, og her kan du se og høre, hvordan nogle hold griber det an, når en sejr skal fejres.

Silkeborg B – flot bidrag, som fik imponerende 51 stemmer:


Pigerne fra Jerne IF kan også finde ud af at fejre en sejr:


Klubben hedder De Grønne Slagtere, og deres sejrssang er ligeså opfindsomt som klubnavnet: Se alle bidragene her.

Log ind