MENU

Måned

Giv børnetrænerne en hjælpende hånd

Mange børnetrænere har en travl hverdag med arbejde, børneafhentning, indkøb og meget mere. Hjælp dem med at arrangere en bedre børnetræning på kortere tid med DBU Jyllands Øvelseskort.

Læs nyheden

Serie 3: Pimpong svinger taktstokken

- Ham den swort? Han er nå’ed af en spasmager. Æ sår’n en kedelig jen. Sådan beskriver et par af tilskuerne en tidligere ghanesisk VM-spiller, som siden foråret har været spillende træner i en lille jysk Serie 3-klub.

Læs nyheden

Få styr på de nye 8-mandsregler

Hvor skal hjørnesparket tages fra? Må målmanden samle tilbagelægninger op? Og i hvilke rækker må man sætte en ekstra spiller på banen, hvis man kommer bagud med tre mål? Bliv klogere på de nye 8-mandsregler her.

Læs nyheden

Forbedr dine spilleres presspil

Den 23. og 24. september sætter DBU Jylland fokus på, hvordan du forbedrer dine spilleres individuelle presspil. Knap 100 trænere har allerede tilmeldt sig seminarerne Det gode pres.

Læs nyheden

Indkaldelse til regionale årsmøder

DBU Jyllands regionale årsmøder afvikles traditionen tro i den sidste halvdel af november. Kun foreninger der deltager på regionernes årsmøder, har stemmeret på DBU Jyllands delegeretmøde, som finder sted lørdag d. 10. januar 2015.

Læs nyheden

Forårets dårligste fik flyvende start

Sydvestmors havde et hårdt forår med lutter nederlag og en gennemsnitlig målscore på 1-5. Det gør dem til det måske dårligste af i alt 1393 seriehold. Men nu er bøtten vendt.

Læs nyheden

Ekstra spiller på banen: sådan er reglerne

For at sikre jævnbyrdige kampe i børne- og ungdomsfodbolden er det tilladt at sætte en ekstra spiller på banen, når et hold er bagud med tre mål. Men ordningen gælder ikke i alle årgange og rækker. Få styr på reglerne her.

Læs nyheden

Web-tv: Seriebold tiltrækker tilskuere

Der kommer altid mellem 200 og 500 tilskuere til Serie 1-kampene, når Egen UI's bedste spillere trækker i spillertøjet. Se underholdende reportage fra en hjemmekamp, hvor 225 kiggede fodbold - og hør sportschefen forklare, hvordan de har fået alle de tilskuere.

Læs nyheden

U13: Nye principper for dispensationer

Parallelt med indførelsen af 8:8 som den nye spilleform i U13 har DBU Jylland skabt ensartethed i muligheden for at opnå dispensation for U12 og U13. Se de gældende principper her.

Læs nyheden

Vind luksuslagkage til hele holdet

Bag en flot fodboldkage og få den bedømt af Ole Kristoffersen, som bl.a. er kendt fra Go’ Morgen Danmark. Så har du chancen for at vinde en lækker lagkage fra Lagkagehuset til hele dit fodboldhold.

Læs nyheden

Log ind