MENU

Måned

Kamp afblæst efter Facebook-chikane

Facebook- og SMS-beskeder var den direkte årsag til at en U15-kamp i DBU Jyllands rækker blev fløjtet af efter bare ét minut med stillingen 0-1.

Læs nyheden

Web-tv: Første stævne med kvindedommere

Der var udelukkende kvinder i dommertøjet, da Brædstrup IF den 20. og 21. september 2014 afviklede et ungdomsstævne i fodbold. Det er så vidt vides første gang i historien, det er tilfældet. Alle var dog enige om, at de kvindelige fodbolddommere klarede sig rigtig godt. Og pigerne nød at styre begivenhederne.

Læs nyheden

Web-tv: Regnvåde U19-piger uddelte tørre pokaltæsk

Faxe Kondi Ungdomspokalen er i fuld gang, og U19-pigerne fra Team Århus Syd bekræftede, at det er noget helt særligt at spille pokalfodbold. Så gør det ikke så meget, at regnen siler ned.

Læs nyheden

Pas på rokeringer i de sidste kampe

Der gælder nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere i sæsonafslutningen. Se dem her.

Læs nyheden

Hvordan inkluderer vi sårbare unge?

Det er spørgsmålet, når DBU Jylland i samarbejde med DIF inviterer til seminar torsdag den 23. oktober 2014 om den sociale rummelige fodboldklub.

Læs nyheden

Få 10.000 kr. for ungdomsindsatsen

I januar blev Bangsbo Freja hædret med 10.000 kroner for sit velfungerende ungdomsarbejde. Nu har din klub chancen for at komme i betragtning til 2015-udgaven af FAXE KONDI-prisen.

Læs nyheden

Besøg Liverpool med DBU Jylland

Få ny inspiration til trænergerningen i Liverpool-området og se Premier League-kampen mellem Liverpool og Stoke på DBU Jyllands studietur sidst i november.

Læs nyheden

Kom på intensivt børnetrænerkursus

Vil du være DBU C-træner i en fart? DBU Jylland afholder et intensivt weekendforløb med 21 timers C-trænerkurser den 24.-26. oktober i Tilst.

Læs nyheden

Guide: Få støvlerne igennem efteråret

Følg et par enkle råd og få dine fodboldstøvler til at holde længere.

Læs nyheden

Web-tv: God bold på gamle stænger

Mange tror fejlagtigt, at oldboys altid er med spillere med store ølmaver og foregår i gå-tempo. Faktisk er meget oldboysfodbold på et ganske højt niveau - specielt i de yngste oldboysrækker bliver der spillet god fodbold. Se beviset herunder.

Læs nyheden

Log ind