MENU

Måned

Turneringer åbner for rettelser

Har du fået nye 3-, 5- eller 7-mands spillere til forårssæsonen eller skal du have rettet holdantallet til, så er det tiden netop nu.

Læs nyheden

Vil du gøre en forskel?

DBU søger en Fodbold Fitness-konsulent til trekantsområdet, Sønderjylland samt Fyn, som kan være med til at udbrede og implementere motionsfodbold for voksne i klubberne.

Læs nyheden

Blog: Børn spiller da også for at vinde

Selvfølgelig handler fodbold om at vinde – det er hele fodboldens essens. Også for børn. Men fodbold er andet og mere, skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i en kommentar til påstandene om, at man ikke længere må spille for at vinde i børnefodbolden.

Læs nyheden

Brug Facebook til træningskampene

Mangler dit hold en træningsmodstander? Så kan du finde på Facebook på Jysk Fodbolds spritnye træningskamps-forum til jyske breddetrænere.

Læs nyheden

Dommervagten er vågnet fra vinterhi

Vinteren nærmer sig sin afslutning, og derfor er den akutte dommervagt netop startet op igen. Her kan du se, hvornår du skal ringe til dommervagten, og hvornår det er den lokale dommerpåsætter, som skal have afbuddet.

Læs nyheden

Ung dommer: Vred mor påvirkede mig

Kasper Andersen stoppede i sommer med sin dommergerning, da han flyttede til Aarhus for at studere. Desværre har den 20-årige unge mand et uudsletteligt uheldigt indtryk fra sin tid som fodboldkampenes ordensmagt.

Læs nyheden

Web-tv: Kvindehold bokser sig i form

Der bliver gået til den, når Hedensteds Serie 1 Kvinder i fodbold indtager Hedensted Centret en gang om ugen for at boksetræne. Se underholdende video fra boksetræningen herunder.

Læs nyheden

Få supervision på din hjemmebane

Er du træner med B-licens, kan du nu deltage i et udviklende supervisionsforløb med kompetente DBU-instruktører.

Læs nyheden

C-træner: Kickstart uddannelsen

Ønsker du at blive DBU C-træner? Og vil du godt fra start? DBU Jylland har tilrettelagt et kursusforløb i slutningen af april, hvor du kan tage en tredjedel af C-træneruddannelsen på blot én weekend.

Læs nyheden

180 trænere: Her er favorit-formationen

Fodboldmagasinet, JYSK fodbold, er lige straks på gaden med et spændende tema om trænernes tilgang til taktik og startformation. Læs bladet allerede nu her på siden.

Læs nyheden

Log ind