Måned

Konkurrence: Vis os dine fodboldstøvler

Vis os dine gamle fodboldstøvler, så har du mulighed for at vinde et gavekort fra Unisport.dk til en værdi af 1500 kr.

Læs nyheden

Web-tv: Tilladt at være boldmongol

Der er ingen krav til teknisk niveau eller fysisk formåen, når fodboldmødrene i Erritsø mødes til Fodbold Fitness i Erritsø GIF’s haller. Se det bekræftende indslag fra en omgang træning herunder:

Læs nyheden

Husk omklædning til manden i sort

Mange kampe i vinterhalvåret bliver spillet på neutrale kunstgræsbaner – og så bliver omklædningsfaciliteter ofte glemt til dommeren.

Læs nyheden

Ekspert: Drop bare cølibat før kamp

I fodboldkredse er det en sejlivet myte, at sex inden en kamp forringer din præstation på banen. Der er dog intet hold i myten, mener ekspert

Læs nyheden

Derfor giver det mening at varme op

Englehop, høje knæløftninger og gadedrengeløb. Skal de klassiske opvarmningsøvelser have kniven, eller opprioriteres?

Læs nyheden

Hjælp os med at navngive de ældste ungdomsrækker

De jyske klubber har bestemt, at rækkerne i de ældste ungdomsårgange skal have nye navne. Men hvad skal de hedde? Kom med dit input på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold.

Læs nyheden

2014-storstævnerne er på plads

Alle fodboldglade børn, forældre og trænere kan godt skynde sig at sætte kryds i kalenderen. Værtsklubberne for årets otte Jyske 3-bold Storstævner er fundet, og vi skyder sæsonen i gang d. 10. maj.

Læs nyheden

Giv jer selv et fodboldeventyr

10. marts er sidste udkald, hvis dit hold vil spille med i DBU Pokalen. Klarer I jer godt, kan I se frem til store sportslige oplevelser.

Læs nyheden

En hjælpende hånd til forældretrænerne

Gør børnetræningen bedre med kortere forberedelsestid. Lyder det som et godt tilbud, så skulle din klub måske overveje at investere i DBU Jyllands særlige øvelseskort.

Læs nyheden

Få dine spillere i fysisk topform

Sne og kulde var skyld i aflysning af seminarerne ”Klar til Sæsonstart” i januar. Men du skal ikke snydes for oplevelsen, så seminarerne afholdes nu i februar - og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Log ind