Konkurrence: Vis os dine fodboldstøvler

Vis os dine gamle fodboldstøvler, så har du mulighed for at vinde et gavekort fra Unisport.dk til en værdi af 1500 kr.



Er dine fodboldstøvler efterhånden godt slidte? Så upload et billede af dem, og vind et gavekort til et par nye. Grafik Martin Weibel


I 2012 vandt Anders Lundbak fra Kolding et par spritnye fodboldstøver, da hans udtrådte Adidas-støvler fik flest stemmer af alle i en konkurrence på DBU Jyllands Facebook-side, Jysk Fodbold.

Nu er der igen god grund til at knipse et foto af de gamle fodboldstøvler og uploade dem i DBU Jyllands konkurrence ’Vis os dine fodboldstøvler’.

I samarbejde med Unisport.dk, er vi nemlig klar til at belønne de tre deltagere, som får flest stemmer, med flotte gavekort til webbutikkens flere end 13.000 fodboldrelaterede varer.

De tre gavekort lyder på henholdsvis 1500 kroner for førstepræmien, 1000 kroner for andenpræmien samt 500 kroner til de par støvler, som får tredje flest stemmer.

Sådan er du med

Det eneste du skal gøre er at uploade et billede af dine gamle støvler samt en lille beskrivelse af, hvorfor det lige præcis er dig, som har fortjent at vinde et af de tre gavekort fra Unisport.dk.

Herefter kan alle som synes godt om Jysk fodbold på Facebook, stemme på de indsendte bidrag. Det billede, som har flest stemmer den 14. marts kl. 12, vinder gavekortet til en værdi af 1500 kroner.

Deltag

Du kan deltage i konkurrencen her.

Præmien

Du kan vinde et af tre gavekort på hhv. 1500 kroner (flest stemmer), 1000 kroner (andenflest stemmer) og 500 kroner (tredjeflest stemmer).

Log ind