2014-storstævnerne er på plads

Alle fodboldglade børn, forældre og trænere kan godt skynde sig at sætte kryds i kalenderen. Værtsklubberne for årets otte Jyske 3-bold Storstævner er fundet, og vi skyder sæsonen i gang d. 10. maj.





Nedtællingen til nogle af årets allersjoveste børnefodbold-arrangementer er i fuld gang.

DBU Jylland har nemlig sat navn på værtsklubberne for årets Jyske 3-bold Storstævner, som traditionen tro arrangeres i et tæt samarbejde med Jyske Bank. Første stævne skydes i gang af – Fredericia fF den 10. maj, og Nykøbing Mors lukker og slukker d. 14. september.

Der er allerede åbnet for tilmelding via KlubOffice. Man kan også bare sende en mail direkte til DBU Jylland.

Følgende klubber skal være vært for et Jyske 3-bold Storstævne i 2014:

Dato: Arrangørklub:
10. maj
Fredericia fF
11. maj IF Lyseng
22. juni
Bording
23. august
HOG Hinnerup
30. august
AaB
31. august
ØBG Silkeborg
13. september
Tarp B
14. september
Nykøbing Mors

Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot).

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland

Log ind