MENU

Forbedr dine spilleres presspil

Den 23. og 24. september sætter DBU Jylland fokus på, hvordan du forbedrer dine spilleres individuelle presspil. Knap 100 trænere har allerede tilmeldt sig seminarerne Det gode pres.Der bliver stillet nye krav til forsvarsspillet og især det individuelle pres på modstanderens boldholder, når spillerne bliver stadig teknisk dygtigere og mere spilintelligente.

Seminaret Det gode pres er skræddersyet til dig, som kan bruge et par gode idéer til, hvordan du træner og forbedrer dine spilleres individuelle pres- og erobringsfærdigheder. Seminaret henvender sig til alle ungdoms- og seniortrænere.

Få en eksklusiv DVD

Det er Uffe Pedersen, talentchef, A+ træner og tidligere Superligatræner i OB, som står i spidsen for de to seminarer. 

Seminaret starter med et oplæg fra Uffe Pedersen og en uddybning af Det gode pres – DVD’en, som du får udleveret et eksklusivt eksemplar af. Efterfølgende vil der være en praktisk del med konkrete træningsøvelser på banen, og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan læse mere om indholdet i seminaret her.

Stadig ledige pladser i Esbjerg

Seminarerne afholdes tirsdag den 23. september 2014 i Aalborg og onsdag den 24. september 2014 i Esbjerg – begge dage kl. 18-21. I Aalborg er seminaret allerede udsolgt, men der er stadig ledige pladser i Esbjerg, hvis du er hurtig.

Du kan tilmelde dig seminaret i Esbjerg her. Der er tilmeldingsfrist søndag den 14. september.

Det koster 425 kr. at deltage i seminaret, og inkluderet i prisen er let forplejning og den eksklusive DVD Det gode pres, som ikke kan erhverves andre steder end på seminaret.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminarerne, er du meget velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.

Log ind