MENU

Sidste frist for ansøgningsrækker

Tirsdag den 27. maj er sidste frist for at ansøge om at få et hold med i DBU Jyllands øverste rækker i U19 Drenge, U17 Drenge og U19 Piger.

Kun et hold pr. klub på øverste ungdomsniveau

Det er nu man skal til tasterne, hvis man som klub ønsker at ansøge om at få hold med i følgende rækker fra efterårssæsonen 2014:

- U19 Drenge Vest (tidligere Mesterrækken)
- U17 Drenge Vest (tidligere Mesterrækken)
- U19 Piger Vest (nyt fælles øverste niveau for Jylland og Fyn)

 U17 Drenge og U19 Drenge

Hvor de bedste rækker i U17 Drenge og U19 Drenge tidligere var benævnt, Mesterrækken, hedder rækkerne nu U17 Drenge Vest og U19 Drenge Vest, men rækkerne er stadig ansøgningsrækker.

I efteråret gælder det, at 29 jyske hold deltager i U19 Drenge Vest, hvor også tre fynske hold får plads, mens U17 Drenge Vest består af 24 jyske hold.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 27. maj, og der kan kun ansøges via de elektroniske ansøgningsskemaer på DBU Jyllands hjemmeside. Når skemaet er udfyldt, skal det sendes til Steffen Pedersen, DBU Jylland Turneringer, på mail: stef@dbujylland.dk.

Her kan man læse alt om baggrunden for modellen omkring udvælgelsen af hold – herunder de gældende udvælgelseskriterier samt ansøgningsskemaerne.

Udvælgelsen af hold foretages af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands ungdomsudvalg på et møde 11. juni. De udpegede klubber offentliggøres 12. juni her på DBU Jyllands hjemmeside.

Udfyld disse skemaer, hvis din klub har hold, som skal i betragtning.

- Skemaet til U19 kan I hente her.
- Skemaet til U17 kan I hente her.

Ønsker du yderligere information kan du kontakte DBU Jylland Turneringer på info@dbujylland.dk eller på tlf.: 8939 9979.

U 19 Piger

Med virkning fra august 2014 udbydes en fælles U19 Piger Vest-række for de bedste jyske og fynske hold.

De 10 klubber med ungdomslicens vest for Storebælt tilbydes automatisk en plads i rækken, som kan bestå af op til 12 hold.

Det betyder samtidig, at ikke-licensklubber kan ansøge om de resterende pladser. DBU Jylland og DBU Fyn udvælger sammen disse hold. Både licens-klubber og ikke licens-klubber skal senest tirsdag den 27. maj – via KlubOffice – markere, at man ønsker at deltage i rækken.

Turneringen udbydes som helårsturnering, hvor vinderen efterfølgende spiller en slutkamp mod vinderen af øst-rækken.

Der kan pr. kamp anvendes op til to spillere, som er op til et år for gamle.

I øvrige U19 Pige-rækker fortsætter den allerede eksisterende aftale mellem DBU Fyn og DBU Jylland, hvilket betyder at der kan deltage fynske hold i DBU Jyllands turnering.

Indførelsen af en U19 Piger-række sker som konsekvens af de jyske og fynske fodboldklubbers beslutning om at ændre årgangene i pigeungdom. Det betyder, at U18 Piger ikke længere eksisterer fra og med august 2014, men erstattes af U17 Piger og U19 Piger.

Tekst: Mads D. Larsen/Martin Weibel & foto: www.fodboldbilleder.dk


Log ind