MENU

Nyheder

Se Serie 4-status inden tæppefald

I Serie 4 rykker de 12 bedste toere op mens de 16 bedste hold på sjettepladsen får lov at blive endnu en sæson i rækken. Den aktuelle stilling umiddelbart før sæsonafslutningen.

Læs nyheden

Ny formand for dommerområde 2

Den tidligere superligadommer, Henrik Nystrup Kragh, Skive, overtager posten som ansvarlig for dommerområde 2, der geografisk dækker den vestlige del af Jylland. Samtidig indtræder han i Dommerudvalget.

Læs nyheden

Kunstgræsstævner for børn og unge

Børn og unge helt fra U10 til U17 kan fortsat trille med bolden udendørs. Se de forskellige kunstgræs-stævnetilbud her.

Læs nyheden

Ung dommer lader sig ikke kue

En 17-årig fodbolddommer måtte afbryde en U12-kamp i Ikast før tid, da en forælder gik langt over stregen. Men trods den dårlige oplevelse fortsætter han ufortrødent med at dømme: – Det var jo én dårlig oplevelse ud af rigtig mange gode, lyder forklaringen.

Læs nyheden

Vestjyder får lang straf i speget sag

En særlig sag om brug af en ulovlig spiller i en vestjysk seriepulje har nu kostet lange karantæner til en spiller og en leder.

Læs nyheden

Disse Serie 4-toere ligger til oprykning

12 ud af 36 hold på andenpladsen i Serie 4 rykker op i Serie 3. Få et aktuelt overblik her.

Læs nyheden

Regnvejr udsætter Serie 5-afgørelse

Det nordlige Jylland fik i sidste uge så meget regn, at Aalborg Kommune lukkede fodboldbanerne. Derfor er to oprykningspladser i ellers færdigspillede Serie 5 stadig åbne. Se oprykkerne fra andenpladsen her.

Læs nyheden

Vanvidskamp afbrudt fire gange

En vildfaren hund, bælgragende mørke og dobbelt op på Thors Hammer gjorde en Serie 4-kamp til en helt særlig oplevelse. Det hele blevet styret af en 16-årig dommer.

Læs nyheden

Sæt turbo på trænerkompetencerne

Bliv blandt andet inspireret af en stribe landstrænere når DBU Jylland inviterer indenfor til trænerseminar i Brønderslev i starten af januar.

Læs nyheden

Pas på rokeringer i de sidste kampe

Vær opmærksom på de helt særlige regler, der gælder for nedrykning af spillere i sæsonafslutningen. Se dem her.

Læs nyheden

Log ind