Ny formand for dommerområde 2

Den tidligere superligadommer, Henrik Nystrup Kragh, Skive, overtager posten som ansvarlig for dommerområde 2, der geografisk dækker den vestlige del af Jylland. Samtidig indtræder han i Dommerudvalget.




Henrik Nystrup Kragh er udpeget som ny formand for DBU Jyllands dommerområde 2 (som rent geografisk dækker det vestlige område i Jylland) og indtræder dermed også med øjeblikkelig virkning som nyt medlem af DBU Jyllands dommerudvalg.

Den 41-årige tidligere superligadommer afløser Peter Bang-Thygesen, der valgte at stoppe tidligere på året. Samtidig udtræder Poul Overgaard af Dommerudvalget, hvor han har været midlertidigt medlem.

Henrik Nystrup Kragh er bosat med sin familie i Skive og er til daglig direktør for et separat forretningsområde i Spar Nord koncernen, SPARXPRES, som bl.a. omfatter forbrugslånsfinansiering og kundekortløsninger.

Aktiv i fodboldmiljøet

Henrik Nystrup Kragh tog sit dommerkort i 1992 og blev forfremmet til superligaen i 2006, hvor han var aktiv indtil tidligere i år, hvor en langvarig skade satte en stopper for hans aktive karriere på topniveau.

Til gengæld varetager han en række andre hverv inden for dommerverdenen – bl.a. som udvikler og medlem af DBU’s dommeruddannelsesgruppe.

Han er også aktiv frivillig leder i fodboldverdenen som hjælpetræner for U11 drengene i Skive IK.

Dommerområdegruppens opgaver

Dommerområdegruppens primære opgave er sammen med de underliggende arbejdsgrupper at koordinere alle dommerrelaterede funktioner i området.

Henrik Nystrup Kragh blev udvalgt gennem en såkaldt åben ansøgningsproces, hvilket samtidig betyder, at DBU Jyllands Dommerudvalg nu udgøres af følgende personer:

- Morten Rask Thomsen (formand)
- Simon Schøler, ansvarlig for dommerområde 1
- Henrik Nystrup Kragh, ansvarlig for dommerområde 2
- Rasmus Foged, ansvarlig for dommerområde 3a
- Steen Karlsen, ansvarlig for dommerområde 3b
- Carsten Nymann, ansvarlig for dommer HR-området
- Hans Mogensen, koordinator i forhold til DBU-dommerarbejdet

Posten som ansvarlig for dommerområde 4 er p.t. vakant.

Tekst: Mads D. Larsen og foto: www.fodboldbilleder.dk

Log ind