Sæt turbo på trænerkompetencerne

Bliv blandt andet inspireret af en stribe landstrænere når DBU Jylland inviterer indenfor til trænerseminar i Brønderslev i starten af januar.



Bent "Turbo" Christensen er et af navnene på DBU Jyllands trænerseminar i Brønderslev til januar. Foto: Fodboldbilleder.dk
Til dagligt træner de nogle af landets allerbedste fodboldspillere.

Men til januar er det dig, der kan få glæde af ungdomslandsholdenes målmandstræner, U19 landstræneren, kvindelandstræneren samt cheftræneren fra Skive IK.

De udgør nemlig viften af fagligt kompetente oplægsholdere på DBU Jyllands trænerseminar i Brønderslev som løber fra lørdag den 3. januar til søndag den 4. januar 2015.

Du kan allerede nu sikre dig en plads på det altid populære seminar.

Målmandstræning, struktur og teamopbygning

Lørdag sparker den erfarne målmandstræner, Steven Paddon, seminaret i gang med at fortælle, og vise, hvordan man kan bygge en optimal målmandstræning op og hvordan man får målmanden og forsvaret til at arbejde perfekt sammen.

Det er typisk et område, hvor de fleste trænere kan blive endnu skarpere, og hvor man med enkle midler kan forbedre et holds defensiv.

Samme dag kan man opleve Skive IK’s succestræner, Jakob Michelsen, som gennem praktik og teori vil berette om, hvordan man kan forbedre sine spilleres basale færdigheder og få en endnu bedre struktur på sit fodboldhold. Jakob Michelsen har en fortid som landstræner for Tanzania, og han vil også berøre hvilke udfordringer der kan være ved at rive teltpælene op og blive træner i en fremmed kultur.

Endelig kommer kvindelandsholdet Nils Nielsen forbi med inspiration til opbygning af et team. Han vil bl.a. komme ind på, hvilke overvejelser man bør gøre sig i forhold til personlighed på spillerne samt kompetencer og positioner.

Turbo om afslutningsspillet

Søndag vil Danmarks U19-landstræner, Bent ”Turbo” Christensen gæste Brønderslev idrætshøjskole.

Den tidligere spydspids vil blandt fortælle om, hvordan man bedst muligt kan komme i afslutningspositioner og hvordan, man kan lægge en strategi for, hvordan man vil score sine mål.

Han ved om nogen, hvordan man finder målmaskerne, da han i sin tid var succesfuld målscorer i blandt andet Brøndby IF og SD Compostela.

Ligesom de øvrige oplægsholdere vil oplægget både indeholde teori og praktik.

Programmet



Program for trænerseminaret ser således ud:

Lørdag den 3. januar 2015
Kl. 09.00
Morgenkaffe
Kl. 09.20
Velkomst
Kl. 09.30





Stephen Paddon, målmandstræner for U16-U19-landsholdene:
Hvordan opbygges en optimal målmandstræning, og hvilke aftaler indgår i målmandens samarbejde med forsvaret? Hvordan arbejder den moderne målmandstræner i dag, og hvordan er tidens trends?
Kl. 12.30
Frokost
Kl. 13.30




Jakob Michelsen, cheftræner i Skive IK og tidligere landstræner for Tanzania:
Arbejdet og udfordringerne som leder/landstræner i en fremmed kultur. Hvordan arbejdes med de basale færdigheder samt strukturen på holdet?
Kl. 16.30
Pause og servering af frugt og vand
Kl. 17.00



Nils Nielsen, landstræner for kvindelandsholdet:
Opbygning af et team. Hvilke overvejelser og prioriteter gøres i forhold til personlighed, kompetencer, positioner m.v.?
Kl. 19.30
Middag
Kl. 20.30
Indendørs fodbold/futsal for dem, som ønsker at deltage
Søndag den 4. januar 2015
Kl. 09.00
Morgenkaffe
Kl. 09.30


Bent Christensen, landstræner for U19-landsholdet:
Hvordan bringer vi os optimalt i afslutningsspillet i teori og praksis? Hvordan vil vi score vores mål?
Kl. 12.30
Frokost

Ret til ændringer forbeholdes.

Har du B-licens tæller trænerseminaret seks timer som B-refreshment.

Tilmeld dig senest den 30. december 2014

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 30. december 2014.

Du kan tilmelde dig her.

Prisen for at deltage i trænerseminaret er 1295 kr. pr. deltager uden overnatning. Ønsker du at overnatte på kursusstedet, er prisen i stedet 1545 kr. pr. deltager.

Kontakt os

Har du spørgsmål til trænerseminaret, er du velkommen til at kontakte:

Henrik Mogensen – hmog@dbujylland.dk – 2323 3675
Kim Glad Andersen – kimg@dbujylland.dk – 3034 0096

Log ind