Måned

Sådan gik det forslagene

3 forslag bortfaldt, 1 blev trukket og 6 blev vedtaget, da 320 jyske fodboldledere lørdag var samlet til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Her kan du se, hvordan det gik samtlige forslag samt konsekvenserne.

Læs nyheden

Ny bestyrelse på plads

På lørdagens delegeretmøde modtog både Hans Mogensen og Ole Ladefoged genvalg til DBU Jyllands bestyrelse, mens Peter Tornbo blev nyvalgt til den ledige ordinære bestyrelsespost. Kristian Nørgaard Thomsen og Johanne Berg er nye regionsformænd.

Læs nyheden

Ændret ungdomsstruktur delte vandene

Forslaget om en ændret ungdomsstruktur i drengerækkerne vækkede debatlysten ved DBU Jyllands Delegeretmøde lørdag den 10. januar i Herning. Det fik dog et rungende nej fra forsamlingen.

Læs nyheden

Anerkendelse til aktive klubber

De to klubpriser ved årets jyske delegeretmøde gik til henholdsvis en nordjysk og en østjysk klub.

Læs nyheden

Skulderklap til flittige klubledere

Mette Littau Kjeldsen fra Mejrup GU og Axel Petersen fra Svenstrup-Godthåb IF er nogle af de mange jyske ildsjæle, som fortjener anerkendelse.

Læs nyheden

Breddefodbold for 66 millioner kroner

DBU Jyllands kasserer, Hans Mogensen, kunne på lørdagens delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter præsentere et regnskab, som viser, at der er masser af liv i de jyske fodboldklubber.

Læs nyheden

Formandens skriftlige beretning

Megatrends, børnefodbold og kunstgræsbanernes betydning for fodbolden. Det er nogle af de temaer, som omtales i beretningen fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Læs nyheden

Få indflydelse på jysk fodbold

296 deltagere er klar til delegeretmøde lørdag den 10. januar i Herning, hvor ti forslag er til afstemning. Vil du have indflydelse på jysk fodbold – så kan du lige nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Log ind