Få indflydelse på jysk fodbold

296 deltagere er klar til delegeretmøde lørdag den 10. januar i Herning, hvor ti forslag er til afstemning. Vil du have indflydelse på jysk fodbold – så kan du lige nå at tilmelde dig.



Nu, hvor jul og nytår er veloverstået, er det traditionen tro tid for DBU Jyllands årlige delegeretmøde. Det afholdes i år lørdag den 10. januar 2015 fra kl. 10.00 i Herning Kongrescenter.

296 deltagere fra 114 klubber har på nuværende tidspunkt tilmeldt sig delegeretmøde 2015, mens 153 deltagere har tilmeldt sig fredagens nytårskur. 

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du lige nå det.

Tilmeld dig delegeretmøde her

Forslag om spilletilladelser og indplaceringer

Der er ti forslag til afstemning på årets delegeretmøde. 

De jyske klubledere skal blandt andet stemme om vilkårene for efterskoler og højskolers deltagelse i DBU Jyllands turneringer og uddannelsestilbud, om reglerne for supplerende spilletilladelser og om indplaceringer eller fri tilmelding i de mellemste ungdomsrækker for både piger (U14 og U15) og drenge (U13, U14 og U15).

Se alle forslagene her

Landsholdsfodbold og talentudvikling

Som optakt til delegeretmøde kan du også tilmelde dig DBU Jyllands Nytårskur, som afvikles fredag den 9. januar 2015 fra kl. 19.00. 

I år er det landstræner Morten Olsen, som indleder årets nytårskur og deler ud af sine erfaringer med og holdninger til landsholdsfodbold og talentudvikling. Der vil også være rig mulighed for at stille den danske landstræner spørgsmål.

Nytårskuren har vægt på både et fodboldfagligt indspark, netværk, erfaringsudveksling og socialt samvær, og kuren er et tilbud til alle fodboldfolk.

Tilmeld dig nytårskuren her

Alt om delegeretmøde

På DBU Jyllands hjemmeside har vi samlet al information om delegeretmøde i et tema.

Få overblikket her

Log ind