MENU

Måned

Brug lovlige spillere i sæsonfinalen

Hold tungen lige munden, når du sætter hold i sæsonafslutningen. Der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Se dem her.

Læs nyheden

Her er kvindernes oprykningsscenarier

Udtrækninger, hold som ikke er oprykningsberettiget og kvalkampe. Her kan du få overblik over, hvem der rykker op og ned i kvinderækkerne.

Læs nyheden

Store børnestævner er populære

Mange hold på Jyske 3-bold Storstævner er gengangere fra tidligere sæsoner - fordi det bare er sjovt for alle. Tilmeld dit børnehold i Tranbjerg 31/5, i Tarp 13/6 eller i Bording 21/6.

Læs nyheden

Stem: Hvilke af disse plakater skal hænge i din klub?

DBU Jylland har valgt at sende to store fairplay-plakater ud til alle vores jyske medlemsklubber, som led i en større respektkampagne. Og vi lader jer om at bestemme, hvilke plakater, det skal være.

Læs nyheden

Få det store pokalfinale-overblik

Web-tv: AGF’s U13-drenge var blandt dem, som kunne lade sig hylde som vindere i Faxe Kondi Ungdomspokalen i denne uge. Få det fulde overblik over denne og næste uges finaler i turneringen.

Læs nyheden

Forbilledligt humør til børnestævne

Der var knald på og lutter glade deltagere, da der blev afholdt Jyske 3-Bold Storstævne i Fredericia søndag 17. maj. Se her reportage fra stævnet og kom i godt humør.

Læs nyheden

Gode udsigter: Jyske DS-hold kan redde seriehold

Danser dit seriehold tæt kinddans med nedrykningsstregen? Så er der god grund til at heppe på FC Skanderborg og FC Sønderborg i Danmarksserien, Pulje 2.

Læs nyheden

Er du i gang med C-træneruddannelsen?

I weekenden den 12.-14. juni afholder DBU Jylland 21 timers C-trænerkurser. Her har du mulighed for at færdiggøre, udbygge eller påbegynde din børnetræneruddannelse.

Læs nyheden

Fire landshold samles i Tilst

I Pinsen mødes CP-landshold fra Danmark, Tyskland, Finland og Irland ved en international 4-nationerturnering på DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst.

Læs nyheden

Hold tabte 18-1 og gik til bekendelse

Randers KFUM tabte hele 18-1 i en Serie 6-kamp, hvor de bevidst havde brugt fire ulovlige spillere for at få kampen afviklet. Efter kampen hastede Randers-holdet i skriftestolen.

Læs nyheden

Log ind