MENU

Her er kvindernes oprykningsscenarier

Udtrækninger, hold som ikke er oprykningsberettiget og kvalkampe. Her kan du få overblik over, hvem der rykker op og ned i kvinderækkerne.Har I et håb at klamre jer fast til? Få overblikket over kvinderækkerne herunder. Foto: Fodboldbilleder.dk


Sæsonafslutningen nærmer sig med hastige skridt, og det snerper til i de jyske kvinderækker.

Her hjælper vi dig med at få overblikket over op- og nedrykningsscenariet i de forskellige rækker.

1. division

Fortuna Svendborg (pulje 2) er dømt til nedrykning til Kvindeserie Vest.

B1913 har trukket sit hold ud af turneringen (pulje 1).

På grund af en anden udtrækning tidligere på sæsonen (B93/HIK/Skjold) skal der kun findes én nedrykker udover Fortuna Svendborg. Den sidste nedrykker findes i en kvalkamp mellem de to hold på femtepladsen.

I pulje 1 bliver det med stor sandsynlighed sjællandske Raklev og i pulje 2 er der flere hold der kan komme i spil.

Hvis holdet fra pulje 2 vinder kvalifikationskampen den 20. juni skal der suspenderes en nedrykning i Kvindeserie Vest.

Hvis holdet fra pulje 2 taber kampen sker der ingen ændringer i Kvindeserie Vest, idet de to nedrykkere så er Fortuna Svendborg og holdet der taber kval-kampen.

Oprykning til 1. division: Nummer et i henholdsvis pulje 271 og 272 i Kvindeserie Vest. I tilfælde af at disse hold ikke er oprykningsberettiget går man videre til det næste hold som er oprykningsberettiget.

Kvindeserie Vest

I pulje 271 er Fortuna Hjørring ikke oprykningsberettiget, da de har et førstehold i Elitedivisionen. Derfor ligger Thisted netop nu til at tage oprykningspladsen i denne pulje.

Som udgangspunkt rykker nummer syv og otte ned – det ligger i øjeblikket til at blive Lemvig GF og Aarhus Posten.

I pulje 272 ligger OB og Kolding B i øjeblikket nummer et og to, men ingen af dem er oprykningsberettigede, da de har førstehold i Elitedivisionen (OB og KoldingQ).

I øjeblikket er der hård kamp mellem Oure, AC Silkeborg og Horsens SIK om at tage oprykningspladsen i denne pulje. Som udgangspunkt rykker syv og otte ned – det ligger i øjeblikket til at blive enten Toftlund IF, Seest B eller Tjørring IF. I tilfælde af at kval-kampen, som omtalt under 1. division, falder ud til jysk/fynsk fordel vil det bedste hold på syvendepladsen (pulje 271/272) klare frisag.

Oprykning til Kvindeserie Vest: Nummer et i henholdsvis pulje 273, 274 og 275 i Jyllandsserien, samt nummer et i den fynske Albani-serie.

Serie 1 kvinder

I Serie 1 Kvinder er der seks puljer med otte hold i hver, og udgangspunktet her er, at nummer et rykker op og nummer syv og otte rykker ud.

Dog kan holdet på syvendepladesen ånde lettet op, når sæsonen er slut. Årsagen er, at Grindsted GIF har trukket sit hold i Jyllandsserien, og at der derfor vil der ske suspension af nedrykning for holdet på syvendepladsen med flest points/bedste målscore.

Da der kun er 11 puljer i serie 2 i foråret 2015 vil der ske suspension af nedrykning for det andet bedste hold på syvendepladsen.

I tilfælde af at kval-kampen som omtalt under 1. division falder ud til jysk/fynsk vil det betyde at det tredjebedste hold på syvendepladsen også klarer frisag.

Serie 2 kvinder

Her er der 11 puljer med otte hold i hver – og nummer et i hver pulje rykker op i Serie 1.

Tilbage er der vidst blot at ønske held og lykke i sæsonens sidste kampe.

Log ind

c