Måned

Masser af vinterfodbold

Udbuddet af fodboldtilbud i vintermånederne 2015/2016 er større end nogensinde i de jyske regioner. Få et overblik over muligheder og tilmeldingsfrister her.

Læs nyheden

Ny klub i et nyt land

Når spillere under 18 år skifter klub på tværs af landegrænser, har FIFA særlige regler, som også gælder for almindelige breddeklubber. Få et overblik her.

Læs nyheden

Opfrisk din B-licens og få nye ideer

Der er stadig ledige pladser på Årets Tema, som handler om optimering af gennembrudsspil. Seminaret giver samtidig tre timer i opretholdelsen af din B-licens.

Læs nyheden

Fem legendariske jyske lokalopgør

Tacklingerne er lidt hårdere og jublen lidt mere indædt, når man møder ærkerivalerne i en fodboldkamp. Vi har samlet fem klassiske, jyske breddefodbold-rivaliseringer.

Læs nyheden

Løftet pegefinger til træner efter internet-vrede

Er det okay at give en fodbolddommer en online overfusning? Nej, mener DBU Jyllands disciplinærudvalg, som netop har givet en løftet pegefinger til en træner, som var ude med riven på et internetmedie.

Læs nyheden

Kom nærmere din C-licens

DBU Jylland afholder mellem den 2. og 4. oktober det femte og sidste C-trænerweekendforløb i 2015. Du kan deltage uafhængigt af andre forløb eller færdiggøre din C-træneruddannelse på bare en weekend.

Læs nyheden

Nu er der 927 jyske fairplayklubber

DBU Jyllands fairplayudvalg ønsker at øge fokusset på respekt mellem fodboldens aktører yderligere. Derfor kan alle klubber i Jylland fra september 2015 kalde sig fairplayklubber.

Læs nyheden

Jysk klub byder syrere velkommen

I Viborg B67 har de gode erfaringer med en bred palet af nationaliteter på klubbens fodboldhold. Nu byder de også syriske flygtninge velkommen i klubben.

Læs nyheden

Få indflydelse på pigefodbolden

DBU Jyllands Ungdomsudvalg inviterer trænere og klubledere til dialogmøder om pigefodbold med særligt fokus på U17 og U19.

Læs nyheden

Slut børnesæsonen med stævne på Mors

Jyske 3-bold Storstævnerne i Jylland slutter sæsonen søndag den 20. september i Nykøbing Mors. Tilmeld dit børnehold til det store fodbold-Tivoli helt gratis med medaljegaranti.

Læs nyheden

Log ind