Slut børnesæsonen med stævne på Mors

Jyske 3-bold Storstævnerne i Jylland slutter sæsonen søndag den 20. september i Nykøbing Mors. Tilmeld dit børnehold til det store fodbold-Tivoli helt gratis med medaljegaranti.

Jyske 3-bold

Flere tusinde fodboldbørn over hele landet har deltaget i de populære Jyske 3-bold Storstævner i 2015 - se lokal beretning fra stævnet i HOG Hinnerup her. Storstævnernes 10 års fødselsdag fejres med et sandt Fodbold-Tivoli med underholdning for alle - kom med til sæsonafslutningen i Nykøbing Mors søndag den 20. september.

To timer med intensive 3-mands fodboldkampe for U7-U10 piger og drenge på et væld af små baner med bander omkring sammen med et overflødighedshorn af udenoms-aktiviteter for spillere, søskende, forældre og alle andre interesserede. Alt sammen helt gratis - også kaffen til de voksne.

Tilmeld dit hold online

Sæsonens sidste jyske stævne foregår søndag den 20 september hos Nykøbing Mors IF. Tilmelding foregår enten via KlubOffice eller staevner.dk. Det er også muligt at tilmelde via en mail til Jeanette hos DBU Jylland Turneringer. Tilmeldingen lukker ca. 10 dage før stævnet, kontakt derefter via mail.

Uden for banen

Også uden for banerne er der masser af sjove aktiviteter ved et Jyske 3-bold Storstævne. Hoppeborg, tatoveringer, sæbebobler, kaffebar for de voksne og spændende konkurrencer. Tag derfor gerne hele familien med og brug stævnet som en sæson-afslutning for holdet. Og som prikken over i'et er der flotte guldmedaljer til alle spillere - vi tæller nemlig ikke resultater, det handler alt sammen om at have det sjovt og spille god fodbold.

Stævnet arrangeres i et samarbejde mellem DBU Jylland, Jyske Bank og Nykøbing Mors IF.

Se mere her

Kom til storstævne
Jyske 3-bolds Facebookside
jyske3bold.dk



Log ind