MENU

Måned

11:11-stævner for de jyske U13-hold

For at give spillerne en forsmag på den kommende spilleform inviterer DBU Jylland til introduktionsstævner i 11:11 for U13 Drenge og Piger (årgang 2002) i maj og juni.

Læs nyheden

Sådan får dit hold et stærkt forsvar

Bliv inspireret af, hvordan ungdomsspillerne i Esbjerg fB, FC Midtjylland og Silkeborg IF træner forsvarsspil, når DBU Jylland afholder seminar tre steder i Jylland i april og maj.

Læs nyheden

Sommerseminar med Bayern-træner

DBU Jylland afholder igen i år et sommerseminar for ungdoms- og seniortrænere i slutningen af juni. Matthias Nowak - der er individuel træner i Bayern München - er blandt instruktørerne.

Læs nyheden

Nik og Jay-bøde topper skør liste

Rigtig mange hold opererer med en bødekasse, som f.eks. finansierer afslutningsfesten. Vi har samlet de skøreste bødeforseelser fra de jyske breddeklubber.

Læs nyheden

DBU Tour rammer seks jyske byer

DBU Tour besøger ni byer i maj-juni med DM i Streetfodbold, VM i Straffe, gratis fodboldaktiviteter og U21-EM på storskærm.

Læs nyheden

DBU Jylland gav bødekasseøl til seriehold

Lisbjerg FC’s ene Serie 5-hold har oplevet to dommerudeblivelser på en enkelt uge. Derfor opfordrede de DBU Jylland til at hoste op med bødekasseøl. Og som sagt, så gjort.

Læs nyheden

Sådan undgår du stinkende fodboldtøj

Hvordan undgår man at træningstøjet, fodboldstøvlerne og ikke mindst benskinnerne kommer til at lugte grimt? Vi har spurgt indehaveren af hjemmesiden, husmoderen.dk.

Læs nyheden

Få mere tid til alt det sjove

På DIF's og DBU Jyllands seminar kan du som klubleder blive klogere på forsikringer, moms og tilskud, så du skal bruge mindre tid ved skrivebordet og kan bruge mere tid på det aktive liv i klubben.

Læs nyheden

Guide: Sådan bliver du god på låget

Hvordan bliver man god i hovedspillet? Vi har spurgt tidligere landsholdsspiller Martin Laursen, som blandt andet har formået at få 202 centimeter høje tjekke Jan Koller til at blive den lille i hovedstødsduellerne.

Læs nyheden

Gratis stævner fylder 10 år

Nu kan du tilmelde dit børnehold til de gratis Jyske 3-bold Storstævner otte steder i Jylland. Jyske 3-bold fylder 10 år, så der bliver masser af sjov og spas.

Læs nyheden

Log ind