Få mere tid til alt det sjove

På DIF's og DBU Jyllands seminar kan du som klubleder blive klogere på forsikringer, moms og tilskud, så du skal bruge mindre tid ved skrivebordet og kan bruge mere tid på det aktive liv i klubben.



Hvilke forsikringer skal en klub have? Og skal en fodboldklub betale skat af overskuddet fra ikke-sportslige aktiviteter? Som klubleder er der mange administrative forhold at holde styr på. 

Måske er du allerede godt inde i reglerne for klubdrift, men vil gerne have genopfrisket din viden. Eller måske er du lidt i tvivl og vil egentlig hellere bruge din tid på klubbens fodboldbaner og deltage i det aktive klubliv i stedet for at sidde ved skrivebordet time efter time.

Uanset, hvordan du har det med administrativ klubdrift, vil seminaret sikre, at du som klubleder er helt opdateret på reglerne, så arbejdet ved skrivebordet bliver mere effektivt.

Hobro og Kolding

DBU Jylland afholder seminaret ad to omgange, og begge gange er det Willy Rasmussen, specialkonsulent hos DIF, som vil stå i spidsen for arrangementet. 

Det første seminar afholdes tirsdag den 5. maj 2015 i Hobro, mens det andet seminar afholdes mandag den 11. maj 2015 i Kolding – begge dage fra kl. 18.30 til kl. 21.30.

Forsikringer, moms og tilskud

På seminaret vil Willy Rasmussen fra DIF gøre dig klogere på:
  • Ansvarsforhold: Der findes flere forskellige slags ansvar, man som leder i en fodboldklub bør kende lidt til. Hvem hæfter, når klubben ikke kan (eller vil) betale regningerne? Eller hvem skal betale bøden (eller måske endnu værre i fængsel), hvis der er begået noget ulovligt og strafbart?
  • Forsikringer: Hvilke forsikringer bør/skal en klub have? Og hvilke har DIF sørget for at tegne på kollektiv basis, som klubber under DBU Jylland automatisk er dækket af?
  • Skat: Skal en fodboldklub betale skat af overskuddet fra ikke-sportslige aktiviteter – f.eks. juletræssalg, levering af arbejdsydelser til virksomheder eller ved musikfestivaller og lignende? Og hvordan er reglerne, når klubber udbetaler penge til trænere og andre medhjælpere? Eller hvad med kørepenge til spillere?
  • Moms: Hvornår skal en fodboldklub momsregistreres? Hvad med store stævner eller et loppemarked? Og kan en klub ligefrem tjene penge på at være momsregistreret?
  • Kommunale tilskud og forpligtigelser: Hvad er klubbens hjemstedskommune forpligtiget til at yde? Hvad siger Folkeoplysningsloven?

Tilmeld dig nu

Prisen for at deltage på et seminar er kr. 200,- pr. person inklusiv let forplejning. Der er tilmeldingsfrist til det første seminar tirsdag den 28. april.

Tilmeld dig seminaret i Hobro her 

Tilmeld dig seminaret i Kolding her

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte Katrine Korsgaard på mail kors@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9975.

Se mere
Surt indbrud koster kassen – artikel fra Jysk Fodbold 


Log ind