MENU

Måned

Spillere trådte til da fodbolddommer faldt livløs om

To spillere trådte til med livgivende førstehjælp, da en fodbolddommer fredag aften faldt livløs om med en blodprop i hjertet under en Serie 4-kamp.

Læs nyheden

Min Mening: Bedre end at spise broccoli

Når du spiller fodbold, bliver både din fysiske og psykiske tilstand markant forbedret. Og så er det altså noget sjovere end at spise broccoli. Læs her blog om fodbold og sundhed.

Læs nyheden

Seriebrikkerne er faldet på plads

Nu er serieregnskabet afgjort. Se hvilke hold på andenpladsen i Serie 4 og Serie 5, som rykker op, hvem der undgår nedrykning til Serie 6.

Læs nyheden

Vandt 50-0 i den sværeste kamp

Johannes Lund har længe kæmpet med svær overvægt. I efteråret 2014 tog han kampen op mod kiloene og har allerede nu vundet overbevisende. Næsten 50 kilo er smidt, og det skyldes i høj grad opbakningen fra Silkeborg Boldklub.

Læs nyheden

Amning ingen hindring for Team Comeback

Læs historien om BMI's "Team Comeback" og bliv bekræftet i, at fodbold er verdens bedste spil.

Læs nyheden

14-årige Lasse: JM vil være størst

Tusindevis af unge fodboldspillere jagter succes i de jyske mesterskaber, som bliver afviklet i denne - og næste uge. Vi har fulgt 14-årige Lasse før, under og efter en af de helt særlige kampe.

Læs nyheden

Skolen indtog fodboldbanen

En helt almindelig juni-dag flyttede Vadehavsskolen undervisningen ud på fodboldbanen. Det gav gode oplevelser til både elever og lærere. Sidstnævnte fik bl.a. ny inspiration til, hvordan fodbold kan inddrages i dagligdagen.

Læs nyheden

Disse hold er klar til U19 Drenge Vest

DBU Jylland har udvalgt de 32 hold, som skal spille i efterårets U19 Drenge Vest. I alt 41 jyske hold havde ansøgt om deltagelse i rækken, som også omfatter tre fynske mandskaber.

Læs nyheden

Få dommerkort i sommerferien

På fire dage i sommerferien kan du blive fodbolddommer, hvor du kan udvikle dine lederegenskaber, få masser af motion og samtidig tjene penge på det. Dommergrundkurset er for dig mellem 15 og 20 år og bliver afviklet i Skanderborg i uge 31.

Læs nyheden

Speciel hæder til frivillig klubleder

CC Grejsen, frivillig fodboldleder i Bramming Boldklub gennem 50 år, er blevet hædret med DBU Jyllands højeste personlige anerkendelse, Guldnålen.

Læs nyheden

Log ind