Speciel hæder til frivillig klubleder

CC Grejsen, frivillig fodboldleder i Bramming Boldklub gennem 50 år, er blevet hædret med DBU Jyllands højeste personlige anerkendelse, Guldnålen.


CC Grejsen, fodboldleder i Bramming Boldklub (i midten) får overrakt DBU Jyllands guldnål af bestyrelsesmedlem i DBU Jylland, Lars Olesen (til venstre). Til højre Bramming Boldklubs formand, P.O. Mogensen. (Foto: Bramming Boldklub)



Bramming Boldklubs navnkundige fodboldleder, CC Grejsen, er en ildsjæl ud over alle grænser, og det har nu indbragt ham DBU Jyllands højeste personlige hædersbevisning, Guldnålen.

Overrækkelsen – som fandt sted i forbindelse med kampen i Jyllandsserien 2 mellem Bramming Boldklub og Tarm IF – blev foretaget af bestyrelsesmedlem i DBU Jylland, Lars Olesen,

– Jeg havde ingen anelse om, at dette skulle ske, fortæller CC og fortsætter: Men jeg anede selvfølgelig, at der var noget i gære, da vores formand, P.O. Mogensen bad mig blive ved speakerboksen i pausen og bad om at låne mikrofonen.

Rutineret kampfordeler

CC Grejsen har i alt 50 års frivilligt arbejde på sit CV.

Det hele begyndte med en tjans som holdleder for klubbens førstehold tilbage i 1965. Siden har han bl.a. været medlem af bestyrelsen, seniorformand, formand for sponsorudvalget, ansvarlig for kiosken – samt ikke mindst kampfordeler. En post som han har varetaget i to omgange. Først fra 1972 til 1980, så igen fra 1992, og han er stadig aktiv som en af jysk fodbolds mest rutinerede på posten.

Han er også nyvalgt som seniorformand, står for arrangementet af bankospillet, er stadionspeaker, praktisk ansvarlig for førsteholdets udekampe samt ansvarlig for reklamebander på stadion – det vil sige vedligeholdelse, opsætning/nedtagning og så videre.

Forbindelsen til DBU Jylland

Derudover har CC altid været Bramming Boldklubs faste forbindelse til DBU og DBU Jylland, hvor han også har bidraget med frivilligt arbejde i diverse udvalg og arbejdsgrupper. Derudover har han altid været fast deltager på delegeretmødet (første gang i Århus i 1968) og på Region 4’s årsmøde.

DBU Jyllands Guldnål er kun er blevet uddelt 72. gange siden indstiftelsen i 1943.

Alle tidligere modtagere af guldnålen kan ses her.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Bramming Boldklub

Log ind