Disse hold er klar til U19 Drenge Vest

DBU Jylland har udvalgt de 32 hold, som skal spille i efterårets U19 Drenge Vest. I alt 41 jyske hold havde ansøgt om deltagelse i rækken, som også omfatter tre fynske mandskaber.

Ny struktur for U19 Drenge

Nu er navnene fundet på de 32 hold, som skal spille i efterårets U19 Drenge Vest, som er DBU Jyllands højeste række for årgangen.

Der er 29 jyske hold og tre hold fra DBU Fyn.

De udvalgte hold kan ses her.

Udvælgelsen til rækken er sket på baggrund af ansøgninger fra de enkelte klubber, og formålet er at give de bedste hold jævnbyrdige kampe.

Du kan læse mere om baggrunden for udvælgelsen til U19 Drenge Vest her.

Mange ansøgninger

Igen i år har mange klubber ønsket at komme i betragtning til en plads på øverste niveau i U19 Drenge. Således har i alt 41 jyske klubber søgt om at få en af de 29 pladser. De klubber/hold der ikke er udpeget til U19 Drenge Vest, bliver automatisk overført til næsthøjeste række.

I modsætning til sidste år er der ikke udpeget hold til U17 Drenge Vest.

Det skyldes sidste års indførelse af en U16-række. En beslutning som indebærer, at man nu også spiller sig til placeringen i den øverste U17-række ligesom i de underliggende ungdomsårgange.

Erfaren arbejdsgruppe

Arbejdet med at udvælge holdene er lagt i hænderne på en arbejdsgruppe nedsat af DBU Jyllands Ungdomsudvalg. Gruppen består af erfarne fodboldledere med stor indsigt i eliteungdomsfodbold.

Spørgsmål til udvælgelsen kan ske til disse ledere. Kontaktoplysninger kan findes her.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: fodboldbilleder.dk




Log ind