Måned

Hvordan agerer du på sidelinjen?

DBU Jylland ønsker at skabe et endnu bedre kampmiljø omkring de tusindvis af fodboldkampe, som hver eneste uge bliver spillet på de jyske fodboldbaner – men vi har brug for din hjælp.

Læs nyheden

Skyd fodboldselfie og vind gavekort

Grib mobilen og tag en selfie før, under eller efter en af jeres træninger – så er du med i konkurrencen om gavekort til www.unisport.dk, hvor du kan få fingre i nyt, lækkert fodboldudstyr.

Læs nyheden

Dommervagten er forårsklar

I den kommende weekend starter den akutte dommervagt op igen. Her kan du se, hvornår du skal ringe til dommervagten, og hvornår det er den lokale dommerpåsætter, som skal have afbuddet.

Læs nyheden

Ti udbrud du hører i alle breddekampe

- Jeg haaaaar! Stemmebåndet bliver brugt flittigt, når der bliver spillet breddefodbold. Vi har lavet en lille oversigt over, hvad der bliver råbt på tusindvis af fodboldbaner hver weekend - og ikke mindst, hvad de mange udbrud reelt betyder.

Læs nyheden

Rigtige Mænd spiller da fodbold

Palle Enevoldsen fra DR-succesen, Rigtige Mænd, har spillet fodbold siden sandkassestadiet, og han er klar i mælet: Rigtige mænd spiller da fodbold.

Læs nyheden

Sådan søger du fonde og puljer

Nu har du igen chancen for at blive klogere på fundraising, når DBU’s fundraiser, Christian Bordinggaard, gæster henholdsvis Storvorde og Vejen i starten af marts.

Læs nyheden

Nye intensive C-trænerforløb

Nu tilbyder DBU Jylland dig en unik mulighed for at blive C-træner på rekordtid - du skal blot afsætte tre weekender i 2015.

Læs nyheden

Fem titler i rap til uslåelige vestjyder

Ringkøbing IF’s U17 Drenge vandt i weekenden JM-finalen i indefodbold. Dermed er de oppe på fem JM-triumfer på ligeså mange år. Se alle weekendens vindere her.

Læs nyheden

Log ind