Sådan søger du fonde og puljer

Nu har du igen chancen for at blive klogere på fundraising, når DBU’s fundraiser, Christian Bordinggaard, gæster henholdsvis Storvorde og Vejen i starten af marts.


Christian Bordinggaard, DBU's fundraiser, gæster igen DBU Jylland i starten af marts for at gøre de jyske klubfolk klogere på fundraising.
Foto: Trine Gylling Jørgensen.


I oktober 2014 afviklede DBU Jylland en inspirationsaften om fonde og puljer i selskab med DBU’s fundraiser, Christian Bordinggaard. Der var stor interesse for emnet blandt de jyske klubfolk, så derfor giver DBU Jylland dig endnu en mulighed for at blive klogere på fundraising med yderligere to inspirationsaftener. 

De to arrangementer afholdes i Storvorde og Vejen henholdsvis onsdag den 4. marts 2015 og torsdag den 5. marts 2015 – begge dage kl. 19.00-22.00.

En lærerig aften

Inspirationsaftenen om fonde og puljer i oktober vakte begejstring hos de 60 fremmødte frivillige – iblandt dem var Tove Søgaard Jensen og Kurt B. Hansen.

- Det er min erfaring, at det ikke er nok at have en god idé for at få succes med fundraising. Det kræver herudover blandt andet målrettethed i forhold til udvælgelse af fonde, den rigtige formidling af det rigtige budskab og timing. Disse temaer blev rigtig fint belyst på kurset med Christian Bordinggaard, fortæller Tove Søgaard Jensen, bestyrelsesmedlem i Mariehøj IF.

- Christian Bordinggaard gav os en masse gode tips til, hvordan vi kommer i gang, hvilke fonde, der typisk støtter projekter som vores, og hvad der skal fremgå af en ansøgning. Derudover var der hele aftenen en god debat om emnet og kommentarer og erfaringsudveksling klubberne imellem – en lærerig aften, som varmt kan anbefales til andre, der vil kaste sig ud i projekter, som kræver støtte, siger Kurt B. Hansen fra Gauerslund IF om arrangementet i oktober.

Hvordan søger jeg fonde og puljer?

Programmet for inspirationsaftenerne i marts vil blandt andet indeholde:
  • Hvilke projekter er egnede til fundraising?
  • Hvordan laver jeg en fundraisingstrategi?
  • Hvilke fonde og puljer kan jeg søge?
  • Hvordan søger jeg?
  • Tips og faldgruber
  • Gode eksempler

Tilmeld dig nu

Hvis du og din klub er interesseret i at komme i gang med at søge fonde og puljer, eller hvis du har brug for ny inspiration til fundraising – så tilmeld dig en af inspirationsaftenerne:

Tilmeld dig arrangementet i Storvorde her

Tilmeld dig arrangementet i Vejen her 

Der er tilmeldingsfrist den 25. februar 2015, og prisen for at deltage er 200 kr. pr. person og inkluderer en let anretning undervejs.

NB: Efter planen afholder DBU Jylland og Christian Bordinggaard endnu en inspirationsaften om fundraising for klubberne i den vestlige del af Jylland (Region 2) senere på året. Når datoen ligger fast, kan du læse mere på DBU Jyllands hjemmeside.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Nikolaj Sloth på mail niko@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9961.


Log ind