Dommervagten er forårsklar

I den kommende weekend starter den akutte dommervagt op igen. Her kan du se, hvornår du skal ringe til dommervagten, og hvornår det er den lokale dommerpåsætter, som skal have afbuddet.



Nu kan du ringe til Dommervagten igen. Foto: Bob Gisselmann.



Må holdlederen opgive at stille hold til kampen, bliver du som dommer forhindret i at dømme en kamp eller dukker den påsatte dommer ikke op?

Akutte afbud er en sag for DBU Jyllands dommervagt, som nu igen er åben i weekenderne. Det gælder for akutte afbud til programsatte kampe – hvad enten du har et afbud som hold, som dommer eller står uden dommer.

- Et afbud til en fodboldkamp kan være nødvendigt, selvom det er ærgerligt. Sker det i sidste øjeblik op til en weekend, kan du benytte dommervagten på tlf. 8939 9970, som er en akutfunktion, hvor en dommerpåsætter kan hjælpe dig med at aflyse dommeren til den pågældende kamp eller lignende, forklarer Inge Lund-Nielsen, DBU Jylland Turneringer.

Dommervagtens åbningstider:
Fredag klokken 14.30-20.00
Lørdag klokken 08.30-20.00
Søndag klokken 08.30-20.00

Sådan forholder du dig til mindre akutte ændringer

Ved kampændringer inden for otte dage, kontakter du din lokale dommerpåsætter og aftaler forløbet. Find dommerpåsætteren i dit område her.

Er kampændringen ud over otte dage, foretager du justeringen elektronisk via KlubOffice.

Dommervagten starter op igen i den kommende weekend og vil fungere frem til sommerferien. Efter sommerferien træder funktionen igen i kraft.

Kontakt Dommervagten på tlf. 8939 9970.

Yderligere information

Flere informationer om dommervagten
Se takster ved udeblivelser mm.

 

Log ind