MENU

Måned

Video: Unge gutter samler seniorhold

En flok unge gutter har startet eget seniorhold i Thorning IF, og de gør tingene på deres helt egen måde. Kom i videoen herunder med helt tæt på TIF Golden Boys.

Læs nyheden

Bliv klogere på basal futsal-træning

På bare tre timer bliver du introduceret til træning i futsal, så du er klar, når vinterbolden ruller. DBU Jylland afholder inspirationskursus i Aalborg 10. november og Rødding 15. november.

Læs nyheden

I Herning KFUM har dommerne deres helt egen minibar

I Herning KFUM har man installeret et køleskab i dommeromklædningsrummet. Herfra kan dommerne frit tage en øl og sodavand, når de har været ude og dømme.

Læs nyheden

Fodboldpas er ikke kun for spillere på holdkort

Hvem er et Fodboldpas egentlig for? Enhver med en DBU-profil skal aktivere sit Fodboldpas: Børnespillere, Oldboys-spillere, trænere, ledere, dommere, m.fl. Se hvem, hvorfor og hvordan i denne guide.

Læs nyheden

Matchdag kan sende nye studerende ud i nordjyske klubber

Et nyt initiativ fra DBU Jylland giver op imod 1300 nye studerende fra den nordjyske uddannelsesinstitution UCN og en række nordjyske fodboldhold mulighed for at møde hinanden.

Læs nyheden

Klassisk indefodbold hitter stadig

Tusindvis af hold tager ikke fejl: Den traditionelle indefodboldturnering er stadig en favorit. Tilmeld dit hold senest 20. september.

Læs nyheden

Klubber diskuterede ny ungdomsstruktur

Omkring 45 deltagere fra 14 klubber samt DBU, DBU Fyn, DBU Jylland og Divisionsforeningen var torsdag aften samlet i Horsens for at drøfte oplægget til en ny turneringsstruktur for U13, U14 og U15 drenge.

Læs nyheden

DBU 3-bold Tour: Sidste chance for successtævne

Ved det netop afholdte stævne i Brædstrup havde både de hundredvis af deltagere og arrangørklubben armene helt oppe over hovederne. Glade børn, sjove aktiviteter og masser af intens fodbold. Årets sidste stævne på DBU 3-bold Tour er i Mejrup søndag den 16. september. Tilmeld nu.

Læs nyheden

Masser af fodboldtilbud hele vinteren

DBU Jylland udbyder en række vinteraktiviteter til alle jer, der gerne vil spille fodbold hele året: Indefodbold, udendørs fodbold, Futsal. Se alle tilbuddene i dit nærområde samt tilmeldingsfrister her.

Læs nyheden

Flere end 400 ungdomshold jagter pokaldrømmen

I den kommende tid går DBU Jyllands pokalturnering for ungdomshold for alvor i gang. EIF/NSG’s U-16 Drenge er bare ét af de flere end 400 hold, som spiller med. Og de glæder sig til at komme i gang.

Læs nyheden

Log ind