MENU

Måned

Jyske klubber vil ændre turneringerne

Ingen halvvejsombrydning i børnerækkerne. Afskaf halvårsspillerreglen. Lav helt om på pigeungdomsårgangene. Sådan lyder nogle af de forslag, som de jyske fodboldklubber ønsker behandlet på DBU Jyllands regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Gratis kurser: Automatiske kontingenter i KlubOffice

Det automatiske kontingentsystem i KlubOffice gør klublivet lettere for jeres kasserer og giver jer med stor sandsynlighed flere penge i klubkassen. På tre åbne kurser kigger vi nærmere på det automatiske kontingentsystem fra opsætning til kontingentkørsel og opfølgning.

Læs nyheden

Golden League-drenge i vild målfest

Der var voldsomt gang i målscoringen, da Skibet IF og VRI tørnede sammen i U10 i Golden League. Kampen endte med en pointdeling, efter begge hold lavede 11 mål.

Læs nyheden

Årsmøder: Tilmelding er åben nu

Skal din klub have indflydelse på, hvordan DBU Jyllands turneringer skal se ud i fremtiden? Så gælder det om at være til stede på de regionale årsmøder i november. Der er åbent for tilmelding nu og frem til den 10. november.

Læs nyheden

Min Mening: Musestille musketerer

Holdledere er en væsentlig del af fodboldfamilien. Og bare fordi de sjældent sætter sig selv i fokus, skal de alligevel anerkendes for det store og vigtige arbejde, de udfører i klubberne.

Læs nyheden

Claus Nørgaard præsenterer: Gennembrudsspil i højt tempo

Claus Nørgaard står i spidsen for SønderjyskE’s mandskab i Superligaen. Den 38-årige træner ser gerne, at holdet er knivskarpe i de offensive omstillinger. Det træner de med øvelsen her, som han kalder sin favoritøvelse.

Læs nyheden

Konkurrence: Fyld boldrummet med 40 nye bolde

Nu får to jyske klubber mulighed for at fylde boldrummet med 40 nye bolde fra Adidas. Og samtidigt hædre en frivillig. Se mere her.

Læs nyheden

Holdlederen i første række

Normalt foregår holdlederens arbejde mest i kulissen. Men i fodboldmagasinet, Jysk Fodbold, kommer trænerens forlængede arm frem i lyset. Nyeste udgave er på trapperne, og det er med et stort tema om holdlederens rolle.

Læs nyheden

Klubforslag skal indsendes senest lørdag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og lørdag den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Futsal er vinterforberedelse til udendørs-sæsonen

Tempo, intensitet og fokus på tekniske og individuelle færdigheder. Sådan kan det sydamerikanske indendørs spil, Futsal, beskrives kort. Ingen bander, bare masser af boldberøringer. Tilmeld til Futsal-turneringen netop nu.

Læs nyheden

Log ind