Golden League-drenge i vild målfest

Der var voldsomt gang i målscoringen, da Skibet IF og VRI tørnede sammen i U10 i Golden League. Kampen endte med en pointdeling, efter begge hold lavede 11 mål.


Drengene fra Skibet IF var med i en særdeles målrig affære i søndags mod VRI. Foto: Privat.


Det er ikke unormalt, at der bliver scoret mange mål i børnerækkerne. Alligevel vil de fleste nok spærre øjnene noget op, når de ser resultatet af søndagens opgør mellem U10-drengene i Golden League mellem Skibet IF og VRI.

Kampen endte med imponerende 11-11 – og det er altså i en forestilling, der blot varede to gange 25 minutter.

Peder Eeg Knudsen er holdleder og en del af trænerteamet for Skibet IF’s drenge, og han synes, det var en god oplevelse for spillerne.

- Det var rigtig fedt. Det var en meget lige kamp. Holdene skiftedes til at føre og var hele tiden kun foran med ét mål. På nær da vi kommer foran med 9-7, og så oven i købet brænder en kæmpechance. Det er en kamp, som spillerne vil huske som en fed oplevelse, siger han.

Store mål og små målmænd

Kampen blev spillet på en 5-mandsbane med 8-mandsmål. Det er traditionelt et setup, som giver mange afslutninger og derfor også mange mål, fx bød Skibet IF’s forrige kamp på 14 scoringer, da de løb ind i et 9-5-nederlag.

De målrige opgør tillægger Peder Eeg Knudsen både trænernes og drengenes tilgang til fodbold.

- Vores spilfacon er meget offensiv. Og drengene er i en alder, hvor de bare vil frem på banen, siger han og tilføjer:

- Og de sparker rigtig godt, og målmændene fylder ikke så meget i et 8-mandsmål. Vi lavede et flot frisparksmål, et hovedstødsmål, lidt fightermål – og så var der også en del mål på friløbere.

Småskadet syvmålsskytte

Faktisk var Peder Eeg Knudsens søn, Mikkel, med for Skibet IF. Og han spillede en ret væsentlig rolle i den målfyldte kamp.

- Mikkel scorede faktisk syv af målene. Og det er på trods af, at han ikke har trænet i et par uger på grund af en skade, siger holdlederen.

Han slutter med at rose Golden League.

- Drengene er superglade for konceptet. De synes, det er fedt at spille om point – og at der er noget på spil i forhold til, at de kan rykke op og ned.

Se også

Hvad er Golden League?

Log ind