DBU 3-bold Tour: Sidste chance for successtævne

Ved det netop afholdte stævne i Brædstrup havde både de hundredvis af deltagere og arrangørklubben armene helt oppe over hovederne. Glade børn, sjove aktiviteter og masser af intens fodbold. Årets sidste stævne på DBU 3-bold Tour er i Mejrup søndag den 16. september. Tilmeld nu.

foto: Mathias Kousgaard
DBU 3-bold Tour er for børn i alderen 5-11 år og der skal kun tre spillere til et hold (foto: Mathias Kousgaard)



- Det var vores første oplevelse med 3-bold, og det var en kæmpe succes for alle mand!

Sådan lød bare en af de mange glade reaktioner efter DBU 3-bold Tour-stævnet i Brædstrup i den forgangne weekend. Se stemningsbilleder nederst i denne artikel.

Langt over tusind børnefodboldspillere har i år deltaget i DBU 3-bold Tour-stævnerne i hele Jylland. Bande-fodbold for 3-mandshold er den ultrakorte beskrivelse af ingredienserne i en børnemenu, der også byder på sved og masser af smil.

Nu gælder det årets allersidste stævne, som finder sted i vestjyske Mejrup GU søndag den 16. september. Giv dit børnehold en sjov og intens fodboldafslutning, og tag endelig forældre og søskende med også.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter.

Tilmeld senest på søndag på staevner.dk/Mejrup eller via mail til DBU Jylland.

Aktiviteter for store og små

Uden for banerne står værtsklubben klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står oppustet og klar, ligesom fodboldtrampoliner kan afprøves.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle

Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOfficestaevner.dk/Mejrup eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er søndag den 9. september.

Se meget mere om DBU 3-bold Tour på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour 



DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Det vil sige fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien er u-betegnelsen blot ændret). I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2007 og 2008.



Stemningsfotos fra Brædstrup IF søndag den 2. september (foto: Mathias Kousgaard):

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard

foto: Mathias Kousgaard



  
 

Log ind