For mange er sommerferien godt i gang, og forude venter nogle stille uger i mange fodboldklubber.

Men inden vi får set os om, er det hverdag igen, og her vil DBU Jylland gerne bidrage til, at klubberne får en god sensommer og efterårssæson med masser af børn og liv i klubben.

Håbet er, at både de eksisterende medlemmer vender tilbage til fællesskabet, og at fodboldinteressen vækkes hos andre børn og unge.

Det kan f.eks. ske med en ven-/venindedag, hvor klubbens børne- og ungdomsspillere inviterer deres venner med ind i klubbens gode fællesskab.

Inviter en ven eller veninde med til fodbold
Derfor opfordrer DBU Jylland alle jyske fodboldklubber til at hoppe med på bølgen og afholde en ven-/venindedag i ugerne 35-38.

DBU Jylland stiller en drejebog med aktiviteter, tidsplan og invitationer til rådighed. Det hele er lige til at gå til, og alle klubber kan frit og kvit tilmelde sig.

Ven-/venindearrangementet:

  • DBU Jylland stiller manual for aktiviteterne til rådighed, men I kan forme arrangementet efter jeres klubs ønsker og behov.
  • Klubben modtager rekvisitter, der kan bruges som præmier eller gaver til deltagerne.
  • Ven-/venindedagen udbydes i ugerne 35-38, men ellers er afviklingstidspunktet helt fleksibelt.
  • Aktiviteterne vil cirka være af en times varighed og kan indgå i en almindelig træning, men klubben kan naturligvis også afvikle på andre tidspunkter. Hverdag eller weekend, det er op til jer.
  • Aktiviteterne er målrettet børn og unge i skolealderen.


Mere information følger…
Der følger meget mere information om ven-/venindedagen samt tilmelding efter sommerferien. Følg med på dbujylland.dk og i nyhedsbrevet Klubinfo.