Forhåbentligt er spillerne ved at vende tilbage til fodboldklubberne oven på en god, lang sommerferie. DBU Jylland vil gerne bidrage til, at klubberne både får de eksisterende medlemmer i gang igen, og at fodboldinteressen vækkes hos nye børn.

Derfor tilbydes alle jyske klubber at holde en ven-/venindedag, hvor spillerne inviterer deres venner med til en sjov og social dag i klubben.

DBU Jylland udbyder 50 gratis eventpakker med aktivitetsbeskrivelser (digitalt) og diverse udstyr, der kan bruges til at stable et ”fodboldtivoli” på benene. Der lægges op til, at børnene følges med deres ven eller veninde rundt til forskellige tivoli-/fodboldboder med boldaktiviteter. Forudgående fodboldkendskab er absolut ikke nødvendigt.

Aktiviteten udbydes i uge 35-38, fra den 30. august til den 26. september. Tilmelding skal ske senest 7 dage før klubben ønsker at afvikle, og de 50 pakker fordeles efter først-til-mølle-princippet.

 

Hvordan holder klubben ven-/venindedag?

  • DBU Jylland stiller en digital beskrivelse af mulige aktiviteterne til rådighed, men I kan forme arrangementet efter jeres klubs ønsker og behov.
  • Klubben modtager kvit og frit udstyr til brug i fodboldtivoli-aktiviteterne samt gaver til alle deltagere.
  • Ven-/venindedagen udbydes i ugerne 35-38, men ellers er afviklingstidspunktet helt fleksibelt.
  • Aktiviteterne vil cirka være af en times varighed og kan indgå i en almindelig træning, men klubben kan naturligvis også afvikle på andre tidspunkter.
  • Aktiviteterne er målrettet børn op til cirka 12 år, men aktiviteterne kan sagtens justeres, så de også henvender sig til ungdomsspillere.
  • Det er oplagt at engagere (nye) forældre i at deltage og eventuelt hjælpe til ved de forskellige ”boder”/stationer – det kræver ingen fodboldkundskaber.

 

GRATIS UDSTYR TIL KLUBBEN OG GAVE TIL DELTAGERNE

De 50 første klubber, der tilmelder sig, modtager hurtigst muligt efter tilmelding en gratis eventpakke bestående af:

  • Øvelsesbeskrivelser til ”fodboldboder” med aktiviteter – leveres digitalt til print-selv i klubben
  • Udstyr: Agilitystige, hulahopringe og træningsbuer
  • Gaver til deltagere: Drikkedunke og ForDanmark-gummiarmbånd
  • Markedsføringsmaterialer til print-selv i form af invitationer og plakater


Det er desuden muligt – som noget helt nyt – at låne DBU Jylland-maskotten Dubbi.

Bemærk: Lån af Dubbi-dragten kan ikke garanteres, da der er et begrænset antal dragter i Jylland. Klubben skal selv sørge for en person, der skal bære dragten. Detaljerne om denne låneordning er endnu ikke helt på plads, men kontakt Nikolaj Sloth Riisgaard på niko@dbujylland.dk, hvis din klub ønsker at anmode om en dato.

Dubbi (Christopher Miller) (1) Klubber kan låne maskotten Dubbi. Foto: Christopher Miller

TILMELD OG BESTIL EVENTPAKKE

Udfyld formularen nedenfor senest 1 uge før, I ønsker at afholde ven-/venindedagen. Bemærk, at først-til-mølle-princippet gælder, så vent ikke alt for længe.