MENU

Måned

Seriespiller overgik Lewandowski i målorgie

En fodboldspiller bankede seks mål ind på syv minutter, da Silkeborg KFUM sendte Sunds IF hjem med en kæmpe øretæve på 32-1 i Serie 6.

Læs nyheden

Indstil din klub til Uddannelsesprisen

DBU Jylland vil gerne vide, hvis din klub gør noget særligt for uddannelse og fastholdelse af medlemmer og trænere. Tiden nærmer sig nemlig for uddelingen af årets uddannelsespris.

Læs nyheden

Thy-klub har forventninger til fodboldforældre

I Koldby-Hørdum IF mener man, at positiv stemning og respektfuld opførsel på sidelinjen er altafgørende for indstillingen hos børnene på banen. For at synliggøre det har ungdomsafdelingen skrevet sine forventninger til forældrene på klubbens hjemmeside.

Læs nyheden

Fodbolddommere: Personlige angreb går under huden

”Vi fucker din mor”, ”Tyrkersvin” og ”Vi ved, hvor du bor”. To fodbolddommere fortæller her, hvad de har måttet lægge øre til, når de dømmer fodbold – og hvordan det påvirker dem.

Læs nyheden

Status i toer-regnskabet

De bedste toere i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med puljens førsteplads, og de bedste sjettepladser i Serie 4 undgår nedrykning. Få det aktuelle pointregnskab her.

Læs nyheden

Årets Fodboldklub skal findes

De jyske regioner under DBU Jylland kårer inden længe årets fodboldklubber. Ansøgningsfristen er 2. november.

Læs nyheden

Giv dine trænerkompetencer et boost

På DBU Jyllands januar-seminar i Brønderslev får du blandt andet inspiration til udvikling af teknik, taktik og strukturering af træningen samt råd om skadesforebyggelse. Reserver en af de eftertragtede pladser allerede nu.

Læs nyheden

Nyt medlem til bestyrelsen

Bestyrelsesmedlem Kent Falkenvig genopstiller ikke på delegeretmødet til januar. Derfor skal DBU Jylland nu i gang med at finde en kandidat, som kan afløse ham.

Læs nyheden

Log ind