MENU

Puljer klar til flere tusinde hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 11-mandsturneringer samt regionernes ældste 11-mandsrækker se forårets puljer og foreløbige kampprogrammer her på dbujylland.dk. Se puljerne online inkl. en guide til søgning af kampprogrammer.

Puljer klar til flere tusinde hold
Flere end 2000 hold har netop fået offentliggjort deres puljer til foråret (foto: Henrik Bjerregrav)

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation//

I dag har DBU Jylland offentliggjort puljer og kampprogrammer for flere tusinde hold i DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering for foråret 2018.

Puljer og foreløbige kampprogrammer i følgende rækker er offentliggjort i dag:

Senior: Serie 5 og Serie 6 Herrer samt Serie 1 og Serie 2 Kvinder.

Drengeungdom: U19 Liga 3, U19 Liga 4, U17 Liga 3, U17 Liga 4, U16 Liga 3, U16 Liga 4, U16 Liga 5, U15 Liga 3, U15 Liga 4, U15 Liga 5, U14 Liga 3, U14 Liga 4, U14 Liga 5, U13 Liga 3, U13 Liga 4 og U13 Liga 5.

Pigeungdom: U18 Liga 2, U16 Liga 2, U16 Liga 3, U15 Liga 2, U15 Liga 3, U14 Liga 2, U14 Liga 3 og U13 Liga 2.

Din klub kan indrapportere kamptidspunkter i KlubOffice frem til torsdag den 14. marts kl. 23.59 og det endelige kampprogram for disse rækker udsendes fredag den 15. marts.

Kun fem kampe programsat i enkelte rækker

Som noget nyt bliver alle puljer i Serie 5 og 6 for Herrer samt Serie 2 for Kvinder ombrudt midtvejs i forårsturneringen. Det betyder, at der fra start kun er programsat de første fem kampe. Den sidste halve portion kampe i disse rækker programsættes først i starten af maj (se planen her).

- Klubberne har besluttet på delegeretmødet, at vi forsøger at ombryde tre serierækker. Dels for at lave en bedre matchning og dels for at optimere i forhold til udtrækninger og eftertilmeldinger, forklarer Inge Lund-Nielsen fra DBU Jylland Turneringer.

Puljer sammensættes ud fra geografiske hensyn

DBU Jyllands turneringsafdeling sammensætter altid puljerne ud fra geografiske hensyn. Til det arbejde bruger man et interaktivt Jyllands-kort med de forskellige rækkers mange hold.

Det er et nyttigt redskab, når turneringsafdelingen skal sikre optimale kørselsafstande for flest mulige hold, og det giver et hurtigere overblik over de geografiske afstande mellem holdene, end da man markerede dem manuelt.

- Vi sammensætter puljer, så de fungerer bedst muligt ud fra et helhedsperspektiv. Dermed kommer langt de fleste hold i pulje med hold, som ligger så tæt på som muligt. Vi undgår nok ikke, at enkelte hold kan opleve, at de får lidt længere til kamp, men vi går meget langt for at tilgodese alle – og helheden skal jo gå op, siger Jeanette Wulff Højgaard fra DBU Jylland Turneringer.

Find din pulje

Du kan finde dit holds pulje på flere måder – søg for eksempel på din klub i boksen ”Søg i turneringer og resultater” på forsiden af DBU Jyllands hjemmeside. Desuden kan du finde puljerne i Fodbold App'en, som er gratis for alle at bruge.

Når du har søgt på klubbens navn, kan du klikke dig frem til en oversigt over alle klubbens hold og derefter finde puljen. Bemærk, at indtil fredag den 15. marts er det ikke det endelige kampprogram, du kan finde online for den enkelte pulje.

Er du kampfordeler og har brug for at eksportere kampprogrammer for flere rækker samtidigt til f.eks. Excel, så kan dette helt enkelt klares via KlubOffice > Turneringer og hold > Kampprogram. Her er også en fin udskriftsmulighed.

Yderligere informationer

Læs mere om turneringsplanlægningen her og find blandt andet tidsfrister for redigering af kamptidspunkter.

Bemærk, at også puljer og foreløbige kampprogrammer i de ældste rækker (11-mands) i de regionale turneringer er offentliggjort. Det vil sige M+32, M+40, osv. Her gælder de samme frister for påsætning af tidspunkter og udsendelse af endeligt kampprogram.


 

Log ind