Som ved de almindelige udendørs turneringer skal der også indendørs udfyldes digitalt holdkort til hver kamp for U13 og ældre. Og som udendørs skal der også angives medfølgende officials til hver kamp.

NB: Futsalspillere skal have et særligt futsal-spillercertifikat i KlubOffice for at kunne spille med og tilføjes holdkortet. Se mere om dette her.

Valgfrit holdkort til udendørs vinterkampe

I de udendørs vinterturneringer er det ligeledes muligt at udfylde holdkort fra U13 og op, men det er helt valgfrit. En del klubber vil gerne have muligheden af hensyn til statistik og livescore.

Få guiden online her
Du har nøjagtigt de samme muligheder for udfyldelse, både via Mit DBU på computeren og via Fodbold App'en. Din klub skal sørge for, at spillerne er registreret i KlubOffice og at du har hvervet som "Holdkortindberetter" - derfra er det simpelt og ligetil.

Bemærk, at dit hold oftest spiller flere kampe ved et stævne (futsalhold spiller dog enkeltkampe), holdkortet skal udfyldes til hver enkelt kamp, men før første kamp. På app'en sker "kopieringen" helt automatisk, når du har udfyldt til første kamp.