Det skal klubben sørge for inden sæsonstart

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt! Det betyder også at I – for de fleste holds vedkommende - skal tage det digitale holdkort i brug. Der er lige et par ting, klubben skal have styr på inden sæsonstart.


Holdkortet udfyldes fra henholdsvis Fodbold-app’en samt vores gratis holdværktøj ”KampKlar” under www.dbujylland.dk - "Mit DBU". Så derfor er det vigtigt, jeres trænere/ledere hele tiden har den nyeste version af Fodbold-Appen, da der jævnligt kommer nye funktioner til. Log evt. af og på igen for at opdatere for nye hverv m.v. App’en er gratis!

Hvem kan udfylde?
Husk, at holdkontakter (trænere, m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. Se her, hvordan I giver dem adgang. De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” på forsiden eller i Værktøjskassen.

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere med et aktivt Fodboldpas kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort.

Internetforbindelse på smartphonen
For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internet dækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen!

Hvad hvis app’en driller?
Teknik kan drille… og skulle det mod forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes ok på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen op til eller efter kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart!