Er du klar til den nye sæson? I løbet af januar afholder DBU Jylland trænerseminarer med danske toptrænere i spidsen. Navne som Jens Berthel Askou, Kenneth Andersen og Lars Vind er blot nogle af de navne, du har mulighed for at hente inspiration fra, så din træning står helt skarpt, når forårssæsonen starter.

Tilmeldingsfristen for de forskellige seminarer nærmer sig. Få overblik over de forskellige tilbud nedenfor samt tilmeldingsfrist.

Esbjerg

Vinterpausen er en oplagt mulighed for at hente ny viden og inspiration til træningsbanen. Ungdoms- og seniortrænere kan gøre netop dét, når der afholdes tre aftenseminarer i Esbjerg den 17., 23. og 30. januar.

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener tre refreshmentpoint til opretholdelse af licensen pr. seminar. Ved deltagelse på alle tre optjenes ni point.

17. Januar - Jens Berthel Askou, AC Horsens

23. Januar - Michael Mex Pedersen, Ringkøbing IF

30. Januar - Lars Vind, Esbjerg fB

Vildbjerg

Det traditionsrige trænerseminar i Vildbjerg, der hvert år afvikles i januar, har fået ny form. I 2023 vil det således foregå over tre tirsdag aftener og vare tre timer pr. gang i stedet for samlet på én lørdag.

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener tre refreshmentpoint til opretholdelse af licensen pr. seminar. Ved deltagelse på alle tre optjenes ni point.

17. Januar - Jesper Mikkelsen, Silkeborg IF

24. Januar - Kenneth Andersen, FC Midtjylland

31. Januar - Mathias Krogh, AaB

*Aflyst* Aarhus (Tilst)

*Seminaret er desværre aflyst, følg med på dbujylland.dk/traenerseminarer for kommende tilbud* Kom til trænerseminar med Marc Søballe, der er ungdomsudviklingstræner i IF Lyseng. Bliv klogere på, hvordan du håndterer træningen for spillere, der måske ikke er på samme niveau. Du får også gode råd til forældresnakken.

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener 7 refreshmentpoint til opretholdelse af licensen ved at deltage på seminaret.

27-28 Januar - Marc Søballe, IF Lyseng

Se også

For første gang tilbydes C1-træneruddannelsen på engelsk. Det sker den 28. februar i Tilst.