Det traditionsrige trænerseminar i Vildbjerg, der hvert år afvikles i januar, har fået ny form. I 2023 vil det således foregå over tre tirsdag aftener og vare tre timer pr. gang i stedet for samlet på én lørdag.

Målgruppen for seminarerne er trænere for ungdom og senior.

Seminarerne finder sted i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg, den 17., 24. og 31. januar i tidsrummet 17-20.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener tre refreshmentpoint til opretholdelse af licensen pr. seminar. Ved deltagelse på alle tre optjenes ni point.

U19-trænere fra superligaklubber er instruktører
Silkeborg IF’s U19 cheftræner, Jesper Mikkelsen, er instruktør på første afvikling, tirsdag den 17. januar. Aftenens tema er overgangen fra gennembrudsspil til afslutningsspil med særligt fokus på boldtempo, skabelse af rum før boldmodtagelse samt offensive relationer.

Ugen efter, tirsdag den 24. januar, vil FC Midtjyllands Kenneth Andersen, der tidligere har stået i spidsen for Superliga-truppen, men nu er cheftræner for U19-holdet, være instruktør under temaet presspil. Han vil blandt andet komme ind på individuelt vs. kollektivt pres samt genpres.

Sidste afvikling er tirsdag den 31. januar, hvor Mathias Krogh, ungdomsudviklingstræner i AaB, er instruktør.

17. januar - Jesper Mikkelsen, Silkeborg IF

Jesper Mikkelsen er U19 Cheftræner i Silkeborg IF. Han har A-licens og er i gang med Pro-licensuddannelsen. Spillede selv som professionel 112 førsteholdskampe for Silkeborg IF.

SEMINARETS TEMA Overgangen fra gennembruds- til afslutningsspil (fra Fase 2 til Fase 3). Her vil Jesper Mikkelsen vise nogle af de angrebsåbninger, han og holdet arbejder med. Der vil være særligt fokus på boldtempo, skabelse af rum før boldmodtagelse og på offensive relationer.

Foto: Silkeborg IF

Jespermikkelsensif

24. januar - Kenneth Andersen, FC Midtjylland

Kenneth Andersen er U19 Cheftræner i FC Midtjylland. Han er indehaver af Pro-licens og tidligere cheftræner for klubbens superligahold og Head of Coaching samme sted.

SEMINARETS TEMA Presspil: Herunder højt aggressivt pres med fokus på presintensitet. Individuelt pres i forhold til at etablere, fastholde og styre et pres. Kollektivt pres i forhold til at arbejde sammen i presset og hvilke pressignaler vi arbejder ud fra. Genpres; hvad gør vi lige, når vi har tabt bolden.

Foto: FC Midtjylland

Kennethandersenfcm

31. januar - Mathias Krogh, AaB

Mathias Krogh er ungdomsudviklingstræner i AaB. 

SEMINARETS TEMA
Temaet omhandler fodboldspillets mindste situation, nemlig 1v1. Mathias Krogh vil på seminaret slå et slag for, at der uanset alder og niveau er visse ting, som er essentielle eller basale for fodboldspillet, og det vil han gøre ud fra en påstand om, at man aldrig kan blive for god til basis, som i dette tilfælde er 1v1-situationen. Han vil vise og forklare, at man ikke behøver spille 1v1 for at træne færdighederne deri.

 

Program
17.00 Velkomst og intro
17.15 Træning på banen med medier
18.45 Sandwich og vand + kaffe
18.55 Oplæg ved instruktør
20.00 Tak for i aften

 

Pris
Deltagelse koster 395 kroner pr. seminar. Der er rabat på 150 kroner ved deltagelse i alle tre, som afregnes på sidste faktura.

Refreshment til din trænerlicens
Ved at deltage optjener du 3 refreshmentpoint til din C-, B- eller GK B-trænerlicens pr. seminar. Ved at deltage på alle tre seminarer, kan du optjene ni point.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:


Se alle DBU Jyllands aktuelle seminartilbud: