Vinterpausen er en oplagt mulighed for at hente ny viden og inspiration til træningsbanen. Ungdoms- og seniortrænere kan gøre netop dét, når der afholdes tre aftenseminarer i Esbjerg den 17., 23. og 30. januar 2023 i tidsrummet 18.30-21.30.

Jens Berthel Askou, der til daglig er cheftræner for AC Horsens’ superligahold, giver et indblik i sine træningsmetoder under overskriften ”Dybt og kompakt forsvarsspil – med aggressivitet”. Michael Mex Pedersen fra Ringkøbing IF kommer med et tema om afslutningsspil. Esbjerg fB’s cheftræner Lars Vind leverer på det sidste seminar et oplæg om omstillinger.

Optjen refreshment til din licens

Trænere med C-, B- og GK B-licens optjener tre refreshmentpoint til opretholdelse af licensen pr. seminar. Ved deltagelse på alle tre optjenes ni point.

Seminarerne foregår delvist i teorilokalet og delvist på træningsbanen med medier. De finder sted i Blue Water Dokken, Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

17. januar – Jens Berthel Askou, AC Horsens

Jens Berthel Askou er cheftræner for AC Horsens' superligamandskab. Han er tidligere professionel fodboldspiller i klubber som Silkeborg IF, Kasimpasa og Norwich City. Efter endt karriere har han været assistent i Skive IK, Thisted IF og Vendsyssel FF, inden han overtog roret som træner i Vendsyssel FF og sidenhen HB Thorshavn, før han startede i AC Horsens. Indehaver af UEFA’s Pro Licens.

SEMINARETS TEMA Dybt og kompakt forsvarsspil – med aggressivitet. Herunder vil Jens Berthel Askou komme ind på: Hvordan træner vi den defensive disciplin/vilje i alle typer øvelser? Hvordan gør vi det sjovt at træne forsvarsspil for alle spillere?

Foto: AC Horsens

Jensberthelaskou 2022

23. januar – Michael Mex Pedersen, Ringkøbing IF

Træner for Ringkøbing IF’s førstehold i Danmarksserien. Michael Mex Pedersen er tidligere spiller i Esbjerg fB af tre omgange og var imellem hans ophold i Esbjerg fB en tur i CA Osasuna i Spanien. Han står i dag noteret for fjerde flest kampe for Esbjerg fB’s bedste herreseniorhold med 377 kampe, og han er klubbens alltime topscorer med 152 mål. Har haft flere forskellige stillinger indenfor fodboldverdenen efter den aktive karriere. Blandt trænerjobs kan man nævne hans tid som U16 og U17 Drenge-landstræner hvor han i 42 officielle kampe hentede 30 sejre.

TEMA Afslutningsspil, herunder: Aftaler og relationer i gennembrudsdelen. True modstandernes bagrum med løb og afleveringer. Opbygning af træning fra pasninger og små spil relateret til ovennævnte

Foto: Henrik Olesen

Michael Mex Pedersen RIF Foto Henrikolesen

30. januar – Lars Vind, Esbjerg fB

Cheftræner for EfB’s 2. Divisions-hold. Lars Vind har UEFA’s Pro licens. Han har været hele systemet igennem i Esbjerg fB som træner på diverse ungdomshold, assistent på 1. holdet og før hans nuværende stilling var han ansat som akademichef i klubben. I 2013 var han cheftræner for klubbens U17 Liga hold som endte med DM guld.

TEMA Omstillinger, herunder: Aftaler og strategi på offensive omstillinger. Defensive omstillinger.

Foto: EfB

Larsvind 2022

 

PROGRAM
18.30 Velkomst og let bespisning
19.00 Træning på banen m. medier
20.30 Kaffe/te og kage
20.40 Oplæg ved instruktør
21.30 Tak for i aften

 

Pris
Deltagelse koster 395 kroner pr. seminar. Der er rabat på 150 kroner ved deltagelse alle tre aftener, så den samlede pris er 1035 kroner.

Refreshment til din trænerlicens
Ved at deltage optjener du 3 refreshmentpoint til din C-, B- eller GK B-trænerlicens pr. seminar, så du i alt kan optjene ni point ved at deltage på alle tre seminarer.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Koordinator Jeppe Frier Hansen
Klubrådgiver Svend Pedersen

Se alle DBU Jyllands aktuelle seminartilbud: