Der er lagt op til fest og farver på Store Klubdag lørdag den 12. juni.

Det er dagen, hvor herrelandsholdet spiller sin første kamp ved EM mod Finland. Og hvilken bedre optakt end at lave en fodbolddag for alle i klubben og afslutte med landskamp på storskærm?

DBU Jylland inviterer alle jyske klubber til at holde åben klub med fodboldaktiviteter for børnene og fokus på hygge og fællesskab for alle aldre.

Sjove træningsaktiviteter og gaver til børnene
DBU Jylland stiller en færdig træningsmanual til rådighed med aldersinddelte aktiviteter og øvelser, så der kan laves sjov stationstræning for børn op til og med U12.

I opfordres til at invitere alle børnespillere – både nuværende medlemmer og nye spillere – til fodbolddag. Her på siden får I adgang til materiale, som I nemt kan bruge til at markedsføre eventet (se mere nedenfor).

De første 100 klubber, der tilmelder sig, får en landskampspakke med 40 Danmark-halstørklæder og ”For Danmark”-gummiarmbånd til alle deltagende børn, så der kan sparkes gang i en rød-hvid fest.

Skal I være med til et brag af en fodbolddag?


INSPIRATION TIL STORE KLUBDAG

DBU Jylland stiller følgende til rådighed gratis:

Klubpakke til de første 100 tilmeldte klubber indeholdende:

  • Manual med fodboldaktiviteter og trykte eksemplarer af træningsøvelser for de yngste (op til og med U12)
  • 40 Danmark-halstørklæder
  • ”For Danmark”-gummiarmbånd til alle deltagende børn
  • Trykte plakater samt digitale markedsføringsmaterialer til brug i klubben, på børneholdene, i skolen, på sociale medier og hjemmeside osv. (download nedenfor)


Til alle tilmeldte klubber:

  • Digital version af manual med fodboldaktiviteter og træningsøvelser for de yngste (op til og med U12)
  • Digitale markedsføringsmaterialer til brug i klubben, på børneholdene, i skolen, på sociale medier og hjemmeside osv. (download nedenfor)


Obs: For at få del i materialerne fra DBU Jylland, er det et krav, at klubben har børnespillere og afholder Store Klubdag.

Klubben kan for eksempel også…

 

TILMELDING

 

Bemærk: Fra den 11. juni hæves det udendørs forsamlingsloft til 500, mens det indendørs hæves til 100 personer. Vær dog opmærksom på aktuelle corona-retningslinjer og afstandskrav.

 

MARKEDSFØRINGSMATERIALER TIL DOWNLOAD