Måned

Fodboldklub ramt af omfattende hærværk

- Det er slet ikke i orden. Det er jo de små drenge og piger, det går ud over. Sådan lyder det fra en fustreret formand fra Skjern GF, efter at klubben er blevet udsat for omfattede hærværk.

Læs nyheden

Se kamp med en dommers øjne

Vi har udstyret fodbolddommer Lars Bo Larsen med et lille GoPro-kamera under en Serie 3-kamp, så vi kan se en fodboldkamp fra dommerens synspunkt. Se de unikke optagelser i videoen herunder.

Læs nyheden

Find kontaktinfo via app og hjemmeside

Har du brug for mobilnummeret på modstanderholdets træner i en fart? Se her, hvordan du nemt finder kontaktoplysningerne.

Læs nyheden

Så blev de sidste JM-medaljer uddelt

Finalen om det Jyske Mesterskab i U14 Piger Mesterrækken mellem FC Thy og AaB blev på grund af forskellige protestsager først spillet halvanden måned efter den oprindeligt planlagte finaledato.

Læs nyheden

Aflyste fodboldrejse og brugte pengene på at hjælpe frivillig

21-årige Mikkel Hylleberg fra Kjellerup IF havde vundet en fodboldrejse til Premier League. Men i stedet for at tage af sted brugte han pengene på en elcykel til en af klubbens frivillige, som er ramt af KOL.

Læs nyheden

Husk spillercertifikat på nye spillere

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal du gøre, og hvad skal du være opmærksom på? Få svarene her.

Læs nyheden

Må, må ikke: Guide til lovlige spillere

Den nye sæson står for døren, men har du helt tjek på hvilke spillere du må bruge i sæsonens første kamp?

Læs nyheden

Se Jyllands dårligste blive pisket af toptræner

Jyllands dårligste fodboldhold, SVIF, mangler en træner. Men hvad skal man kunne, hvis man skal overtage tøjlerne i den nordjyske klub. Det kan du få svar på i denne video, hvor den tidligere Vejle B- og FC Fredericia-træner, Nicolai Wael, styrer et træningspas hos det glade Serie 6-hold.

Læs nyheden

Klubbilletter til Danmark-Frankrig

Oplev landsholdet mod de kommende EM-værter fra Frankrig, der stiller med en sand stjerneparade i denne vigtige styrkeprøve den 11. oktober i Parken.

Læs nyheden

Guide: Sig farvel til fodboldens småskader

Væskende hudafskrabninger, blodfyldte vabler og sorte negle. Se her, hvordan du hurtigst muligt slipper af med irriterende småskader.

Læs nyheden

Log ind